Eva Solo Termokanne – Kaffekanne fra Eva Solo

0
Eva Solo Kaffekanne

Eva Solo Kaffekanne

Eva solo kaffekanne er en termokanne med anti-drypp system som gjør det enkelt å helle kaffe eller annen drikke i koppen uten å søle.

Eva Solo har et patentert anti-drypp system. Kaffekanner som drypper er noe av det mest irriterende som er, spesielt når man har tatt frem pen-duken. Med en Eva Solo kaffekanne vil dette problemet reduseres betraktelig.

Eva Solo kaffekanne kommer i to versjoner. Den rimeligste kaffekannen er produsert i kunstmateriale, rustfritt stål, silikon og glass. Denne kannen er tilgjengelig i fargene sort, hvit, rød og lyseblå.

Klikk på bildene under for å lære mer og se bilder av hver enkelt av de ulike kaffekannene!

SortHvitRødLyseblå

Eva Solo har et patentert anti-drypp system. Kaffekanner som drypper er noe av det mest irriterende som er, spesielt når man har tatt frem pen-duken. Med en Eva Solo kaffekanne vil dette problemet reduseres betraktelig.

Den litt mer eksklusive kaffekannen til Eva Solo har også et ytre i rustfritt stål. Dette er kaffekannen som er vist i bildet øverst. Denne versjonen kommer også i sort!

Begge kaffekannene rommer 1 liter kaffe og fungerer også som termokanne. Termokannen holder godt på varmen inne i kannen og sørger for at du har kaffe lenge etter at den er traktet ferdig.

Tilbakemeldinger på Eva Solo Kaffekanne

Eva Solo kaffekanne er tatt vel i mot av deres brukere, og det er mange positive tilbakemelding på ulike forum, sosiale medier og kommentarfelt. De mest positive tilbakemeldingene går på anti-drypp funksjonen, noe som bekrefter at den faktisk fungerer.

Kannen er også god å helle av og det bekreftes flere steder at termokannen holder på varmen i opp til flere timer. Flere er også meget fornøyde med designet og den smale karaffel-aktige formen.

Bestill Eva Solo Kaffekanne Hos RoyalDesign.no!

Eva Solo sin historie startet i 1931 og slo for alvor igjennom i 1952. De produserer kjøkkenutstyr og boligtilbehør i lekkert Dansk design med fokus på estetikk, funksjonalitet og kvalitet.

Andre Produkter fra Eva Solo:

Annet Kjøkkenutstyr:

Global Kniver - Blant Verdens Beste Kniver
Bodum Kaffekvern – Nykvernet Kaffe Hver Morgen!
Osteklokke – Sagaform, Bugatti og Alessi Osteklokker
Le Creuset Grillpanne – Støpejern – Kan Benyttes på Induksjon
Cupcake Jern – Muffinsjern i Svart eller Rosa
Tekanne – Finn Tekannen som Passer Din Smak
Georg Jensen Bestikk – Fra Vivianna til Arne Jacobsen Bestikk
Wilfa Juicemaster – Hvit SJ-150W og Svart SJ-150A Juicepresse
Digital Kjøkkenvekt med Nullstille Funkjson
Rosendahl Servise – Grand Cru Tallerken og Serveringsfat
Termokanne – Hjelper å Holde Kaffen Varm
Pizzastein – Emile Henry Pizzastein til Grill eller Stekeovn
Bodum Håndmikser – Fargerik Mikser i BISTRO Serien fra Bodum
Electrolux Lanserer Ny Versjon av Klassiske Assistent
20 Mer Uvanlige Isbitbrett
Retro Tekanne fra Sagaform