Global Kniver – Blant Verdens Beste Kniver

0

Global Kniver

Global kniver er anerkjent for å være en av verdens beste knivmerker og blir benyttet av profesjonelle kokker, så vel som i private hjem, verden over.

Se Utvalget hos Bakeren og Kokken!

Knivene ble først designet av Komin Yamada i 1985. Knivene er designet og laget i de beste materialer for å gjøre de så skarpe og brukervennlige som mulig. Knivene blir fortsatt utviklet for hånd i Yoshikin’s lokaler i Nigata, Japan.

Global G2 Kokkekniv 20 cmGlobal Kokkekniv G2

Blant Global sine rundt 100 ulike kniver er G2 kokkekniv den mest populære og allmennvennlige kniven. Dette er førstevalget om du ønsker én kniv som kan ta seg av de fleste oppgavene på kjøkkenet.

Global G2 skjærer raskt og effektivt gjennom større mengder grønnsaker, frukt eller kjøtt. Det tynne og skarpe knivbladet gjør det lett å gjøre rene kutt i råvarene for fortsatt å bevare integriteten til kjøttet og grønnsakene.

Stort utvalg av Global Kniver

Det finnes rundt 100 ulike modeller i Global sitt utvalg av kniver. Hvor mye du er villig til å investere i ditt knivutvalg bør bestemmes av ditt behov på kjøkkenet.

Global G2 kokkekniv er som nevnt den mest allmennvennlige kniven og dekker de fleste av de generelle behovene. Global har også et godt utvalg i ulike grønnsakskniver samt stekekniv, brødkniv, tomatkniv, skallkniv, slaktekniv, utbeningskniv og laksekniv med mer. Klikk her for en oversikt over utvalget!

Et godt tips er å gå for en av deres knivsett som du føler dekker dine behov. Du finner en oversikt over de forskjellige knivsettene hos Bakeren og Kokken!

Se Utvalget innen Global Kniver hos Bakeren og Kokken!

Global Knivblokker

Global KnivblokkGlobal kniver har også et godt utvalg av ulike knivblokker for bedre og sikrere bevaring av knivene. Knivblokkene fåes til både 9 og 15 kniver. Min favoritt er den røde knivblokken med rom til 9 kniver.

Du kan velge mellom denne røde, samt i sort, hvit eller stål. Global har også magnetlister for oppheng på vegg.

Klikk her for å se utvalget av Global Knivblokker!

Kvalitet og Balanse i Global Kniver

Global kniver er designet for å gi deg den rette balansen i hånden. Dette er med på å forbedre knivenes styrke og brukervennlighet. Knivhåndtakene fylt med sand for hele tiden å kunne balansere knivens tyngdepunkt. Dette gjør at kniven føles rett i hånden.

Både kniv og håndtak er utviklet i stål av beste kvalitet for å få frem den beste skarphet og holdbarhet. Husk også slipeutstyr fra Global!

Det er ikke anbefalt å vaske Global kniver i oppvaskmaskinen. Vaskemiddelet og de høye temperaturene i oppvaskmaskinen kan virke negativt for det rustfrie 18 karats CROMOVA stålet som benyttes. Vask derfor dine Global kniver for hånd etter bruk, og sørg for å tørke av vannet.

Klikk her for en oversikt over Global Kniver!

Global Kniv Frukt

Andre Kniv-produkter