Le Creuset Gryte – Tradisjonsrike Støpejernsgryter

0

Le Creuset sin historie går langt tilbake. Den første Le Creuset gryte ble produsert allerede i 1925 i byen Fresnoy-le-Grand i Frankrike.

Den oransje-røde fargen som ble benyttet på den første gryten i 1925 har fått navnet «Flame» eller «Volcanic» og er i dag fortsatt i salg som Le Creuset sin klassiske signaturfarge.

Volcanic Le Creuset Gryte

Volcanic Le Creuset Gryte

Bestill Le Creuset Gryte hos NordicNest.no!

Le Creuset Gryte i Sterke Farger

De sterke fargene er vel kanskje det som kjennetegner Le Creuset grytene best. Sterke og rustikke farger er benyttet og er med å skape et sterkt inntrykk.

Fargeutvalget til Le Creuset har utviklet seg over tid, men mange av fargene har gått igjen over flere generasjoner.

De lett gjenkjennelige Le Creuset fargene er i tillegg til gryter og panner, også tilgjengelige i form av annet kjøkkenutstyr som servise, skåler og mye annet.

Blant fargene finner man Volcanic, Cerise, Rosemary, Black og Soleil, Mist Gray, Creme og Coasal Blue.

 Se en Oversikt over Fargevalget innen Le Creuset Gryter!

Ulike Fargevalg innen Le Creuset Gryter

Ulike Fargevalg innen Le Creuset Gryter

Oppdatert Signature Gryte fra Le Creuset

Den nyeste serien med Le Creuset gryter heter Signature og ble lansert i forbindelse med 90-årsjubileet i 2015.

Signature er en serie med Le Creuset støpejernsgryter med en del oppgraderinger eller oppdateringer fra den klassiske utgaven.

I den nye serien har Le Creuset grytene fått et håndtak på lokket som tåler en høyere temperatur. Håndtaket er også større slik at det er lettere å håndtere, også når du benytter grytekluter.

Håndtakene på siden har samtidig blitt større slik at det er lettere å håndtere gryten. Grytens lokk har også endret seg. Logoen og designet på lokket har blitt oppgradert og fremhevet slik at det blir mer tydelig.

Bestill Le Creuset Signature hos Nordic Nest!

Le Creuset Signature

Rund Gryte – Le Creuset Signature

Gryter i Høy Kvalitet

Le Creuset grytene har alltid vært i premium klassen, med det lille ekstra innenfor både design, funksjonalitet og ytelse. Le Creuset grytene fremstilles i robust kvalitet enten i støpejern eller i stentøy.

Signature grytene er også utstyrt med en solid emalje som gjør de lettere å rengjøre, samtidig som den hjelper med å beskytte gryten mot lukt og misfarging. En god emalje på støpejernsgryter er viktig for å bevare gryten og sikre kvaliteten på maten. Grytene er laget for at alt du koker, simrer eller steker i en Le Creuset gryte skal smake like godt som du ønsket.

En Le Creuset gryte tåler grill, ovn, fryser og oppvaskmaskin og kan benyttes på alle typer komfyrer, inklusiv induksjon.

Le Creuset Grytene Bestiller du hos Nordic Nest!

Le Creuset gir livstidsgaranti på alle deres gryter i støpejern, og 5 års garanti på deres stentøyprodukter. Du kan lese mer om Le Creuset sine garantier på deres hjemmeside.

Klassiske Le Creuset Farger

Klassiske Le Creuset Farger

Fargevalg innen Le Creuset Gryter

Det finnes en rekke fargevalg innen Le Creuset gryter. Dette gjelder både for rund gryte og oval gryte. Fargene er tilpasset de ulike markedene og det finnes totalt 120 ulike varianter.

Le Creuset er kjent for sine sterke farger som Volcanic (Rød/Oransje), Cerise (Rød), Rosemary (Grønn), Black (Sort) og Soleil (Gul), men grytene er også tilgjengelig i flere mykere farger som Mist Gray (Grå), Creme (Kremhvit) og Coasal Blue (Lys blå).

Klikk her for å se de ulike fargene!

Hvilken farge du ønsker på din Le Creuset gryte må du vurdere ut i fra hvilke av fargene du liker. Le Creuset gryten vil nok ofte stå fremme, både på stekeovnen og på middagsbordet, så det er lurt å velge en farge som passer deg og dine omgivelser.

Ulike Le Creuset Gryter og Stekepanner

Det finnes flere ulike typer Le Creuset gryter og stekepanner. Under er en større oversikt over noen av de ulike grytene og stekepannene fra Le Creuset.

 • Le Creuset Oval Støpejernsgryte
 • Le Creuset Rund Støpejernsgryte
 • Le Creuset Risottogryte
 • Le Creuset Emaljert Stålgryte
 • Le Creuset Buffetgryte
 • Le Creuset Stekegryte
 • Le Creuset Gryte med Lokk
 • Le Creuset Sausegryte
 • Le Creuset Gryte med Glasslokk
 • Le Creuset Traditional Stekegryte
 • Le Creuset Toughened Non-Stick Stekepanne
 • Le Creuset Stekepanne
 • Le Creuset Sautepanne
 • Le Creuset Grillpanne
 • Le Creuset Sautegryte
 • Le Creuset Kasserolle

Finn De Ulike Grytene og Stekepannene hos Nordic Nest! 

le-creuset-lokk

Andre Produkter fra Le Creuset