Smoothie Maskin – Gode Blendere til Smoothies

0

En god smoothie maskin er nødvendig når du skal lage deg en smoothie. Mange velger å benytte seg av smoothies  for å få i seg nok av de ulike fruktene og grønnsakene. Smoothies smaker godt hele året, men spesielt på varme sommerdager.

Philips Smoothie Maskin Avance HR2096/00

Philips Smoothie Maskin

Philips Smoothie Maskin

Med en motor på 800 watt og 2 liter glasskanne med kapasitet på 1,5 liter gjør Philips sin smoothie maskin raskt en god smoothie. Om du ønsker å lage smoothie av grønnsaker eller frukt, eller knuse isbiter til herlig slush gjør denne blenderen jobben.

Philips Smoothie Maskin kan kjøpes her!

Blenderen har en egen funksjon for knusing av isbiter, samt en ett-trykks pulserings og smoothie knapp.

Smoothie maskinen fra Philips er utstyrt med en ProBlend 6-teknologi som gir opptil 50 % bedre resultat for effektiv miksing og kutting. Dette sammenlignet med den tidligere modellen Philips HR2094

 

Bodum Smoothie Maskin

Bodum Smoothie Maskin

Bodum Smoothie Maskin

Bodum har blitt et populært merke i Norge, og fler og fler har startet å samle på disse. Bodum sin smoothie maskin kommer i de velkjente Bodum fargene rød, lime-grønn, hvit og svart.

Bodum sin blender rommer 1,25 liter og kan i tillegg til smoothies raskt hjelpe deg å lage andre produkter som supper, barnemat og sauser. Motorkraften på denne smoothie maskinen er på 500 watt.

Velg farge her: RødLime-grønnHvit – Svart

Mikseren kommer med måleenhet på glasset for å enklest mulig kunne tilpasse mengen etter oppskriften.

KitchenAid Blender

KitchenAid Blender

KitchenAid Blender

Smoothie maskinen fra KitchenAid er i det litt høyere prissjiktet. Om du allerede har kjøkkenutstyr fra KitchenAid vil en blender matche fint til disse.

Denne smoothie maskinen har en styrke på 500 watt, den er stabil og robust og har en rekke funksjoner og styrkenivåer. Blenderen har også en «soft-start» funksjon som gjør at maskinen ikke starter for fullt før etter noen få sekunder.

Les mer om KitchenAid mikseren her!

KitchenAid blenderen kommer i en rekke farger for å matche din smak og ditt resterende kjøkkenutstyr.

Vi har skrevet om denne blenderen tidligere. Om du ønsker kan du lese mer om den her!

Generelle Tips ved bruk av Smoothie Maskin

Når du skal lage smoothie er det visse forhåndsregler du bør ta. Husk å dele grønnsakene eller isen opp i håndterbare biter. Fyll også opp med litt veske i maskinen slik at innholdet blir flytende nede ved knivene. Det kan også være et tips å holde på lokket på din smoothie maskin for å unngå å få merker i taket. :-)

Andre Kjøkkenapparater

 

Lignende Kjøkkenutstyr:

Kommentarer

comments