10 Store Kaffekopper og Tekrus i Flere Farger og Fasonger

0

Av og til er det nødvendig å hente frem det store kaffe- eller tekruset. Enten om du ønsker å legge deg godt til rette på sofaen og slappe av, eller er midt i en tøff skole- eller arbeidsoppgave.

Under finner du et godt utvalg i store kaffekopper og tekopper. Størrelsene er fra 35 cl, de fleste er på 40 cl og noen opp til 50 cl. Alle størrelsene skal være oppgitt.

Stort Le Creuset Jumbokrus

Store Kaffekopper

Jumbokoppen fra Le Creuset har nylig blitt utvidet i fargeutvalget og er nå tilgjengelig i et stort utvalg av de klassiske Le Creuset fargene. Designet er tydelig inspirert av Le Creuset grytene, sammen med de andre produktene i deres kolleksjon.

Den store Le Creuset jumbokoppen er runde, rommer 40 cl og er laget i stentøy. De tåler ovn, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Kaffekoppen har sandfarget glasering på innsiden og tar ikke opp farge fra kaffe og te.

Se alle de ulike fargene fra Le Creuset her!

50 cl Höganäs Tekrus

Höganäs Stor Tekopp

Höganäs Stor Tekopp

Höganäs sine store tekrus har et volum på hele 50 cl, altså en halv liter. Tekoppene er laget i stentøy og tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og ovn. Sammen med tekoppen følger også et enkelt rundt fat i tre som kler denne koppen godt.

Höganäs tekopper kommer i flere farger og du kan velge mellom rød, blå og mørk matt grå, eller rosa samt matt eller blank hvit. Vil også anbefale å ta en titt på deres tekanne i tilsvarende farger.

Se de ulike Höganäs Tekoppene Her!

 

Stor Räsymatto Kopp fra Marimekko

Drikk din kveldste i den store Räsymatto tekoppen fra Marimekko. Designet på koppen heter Oiva og er designet av Sami Ruotsalainen, mens det lekne prikkete mønsteret er designet av Maija Louekari. Koppen har en størrelse på 4o cl.

Bestill Räsymatto Tekopp fra Marimekko!

Swedish Grace Kaffekopper 50 cl

Swedish Grace sine store kaffekopper i porselen rommer opp til 50 cl. Swedish Grace er en kjent og klassisk Svensk serviseserie fra Rörstrand.

Swedish Grace kaffekopper er som de andre delene i serviset utsmykket med små havrestrå som reflekterer det svenske kulturlandskapet. Designet ble opprinnelig utviklet av Louise Adelborg i 1932. Swedish Grace kaffekopper er tilgjengelig i et større utvalg farger.

Bestill Stor Swedish Grace Kaffekopp fra Rörstrand!

Origo Krus med Håndtak

Iittala Origo

Vi har skrevet om Origo krusene tidligere, men siden den tid har det kommet større Origo krus med håndtak. Størrelsen på disse stripete Origo krusene fra Iittala er på 40 cl og de er tilgjengelige med grunnfargene orange, beige og grønn.

Se De Ulike Store Origokrusene Her!

Store Rörstrand Pergola Kaffekrus

Rörstrand Pergola

Rörstrand Pergola

Pergola fra Rörstrand er en av de nyere servise-seriene deres, designet av Katarina Brieditis. Designet beskriver et samspill mellom Middelhavet og den svenske skjærgården.

Den store kaffekoppen i Pergola serien fra Rörstrand rommer hele 50 cl. I den samme serien finner du også mindre krus og kopper, samt annet servise.

Rörstrand Pergola Kaffekrus kan bestilles hos KitchenTime.no!

Store Iittala Teema Kopper

Store Iittala Teema Krus

Store Iittala Teema Krus

Vi har skrevet om Iittala Teema serien tidligere (les mer her). Teema serien er designet for å være funksjonelt, enkelt og vakkert. Kaffekoppene er laget i ildfast keramisk stentøy og kan benyttes i mikrobølgeovn, fyser, ovn og oppvaskmaskin. Volumet på de store Iittala Teema krusene er 40 cl.

Teema serien er en mix-and-match serie der man kan kombinere de ulike fargene for å skape variasjon og stemning. Enkelheten i designet gjør at delene også fungerer godt sammen med tilsvarende serviser fra andre serier.

Se Flere Kopper fra Iittala Teema hos Bakeren og Kokken!

Iittala Taika Kaffekrus

Store Iittala Taika Kaffekrus

Store Iittala Taika Kaffekrus

Kaffekrusene fra Iittala Taika tar deg med inn i de finske skoger hvor du støter på ugler og påfugler i fargesprakende og flott design. Taika betyr magisk på finsk og det er denne magien som gjenskapes på disse store kaffekoppene på 40 cl.

Kaffekoppene fra Iittala er tilgjengelige i rødt, blått og hvitt med farger, samt et sett i svart og hvitt. Sammen med kaffekoppene finner du også en rekke andre servise deler i Taika serien.

Se de Ulike Delene i Iittala Taika Serviset!

Stor Anmut Bloom Frokostkopp fra Villeroy & Boch

Stor Anmut Bloom Frokostkopp

Stor Anmut Bloom Frokostkopp

Anmut Bloom fra Villeroy & Boch er en frokostkopp laget i premium benporselen. Koppen har et volum på 40 cl og er preget med enkle, men vakre blomster i varierte farger.

Frokostkoppen er en del av et større servise. I denne serviseserien finner du også flere andre kaffekopper i ulik størrelse.

Se Stor Anmut Bloom Kaffekopp fra Villeroy & Boch Her!