Aida Harvey Karaffel – Inspirert av Krystall

0

Harvey whiskykaraffel fra Aida er flott utformet etter tradisjon fra klassiske fasett-slipte krystallkarafler. Selv med det flotte designet er Aida Harvey karaffel laget i glass. Dette gir deg muligheten til å få en vakker utformet karaffel til en rimelig pris.

Aida Harvey

Harvey karaffel fra Aida har en moderne eleganse til gode priser. Kjøp karaffelen alene, eller i sett med karaffel og fire matchende Aida whiskyglass. Glassene kan også alternativt også benyttes som vannglass.

Bestill Aida Harvey Karaffel hos Kitchentime.no!

Whiskyglassene i Aida Harvey serien er utformet med samme dekor som karaffelen. Dette er med på å skape en god setting. Ved siden av whisky kan serien også selvfølgelig benyttes til cognac.

Aida Harvey serien er inspirert av den elegante men fortsatt maskuline stilen fra 50-tallet, samtidig som den kombineres med det enklere og mer nøytrale nordiske designbildet.

Se Flere Whiskyglass!

Aida Harvey Karaffel

Flere Glass og Alternativer i Aida Harvey Serien

Ved siden av Harvey karaffel og whiskyglass finner du i denne serien fra Aida også en rekke ulike drinkglass. Serien omfatter høye cocktailglass, store halvliter ølkrus med hank, shotglass, champagneglass, kaffeglass og vannglass. Du vil også finne ulike skåler, telys-holdere og mugger med tilsvarende dekor.

Se Utvalget innen Aida Harvey Glass og Tilbehør hos Bakeren og Kokken!

Dette gir muligheten til å bygge en større samling av ulike serveringsglass. Kombinert med de ulike skålene kan du også servere dessert, smågodt eller nøtter ved siden av drinkene.

Aida Harvey Karaffel

Aida Harvey Glass

Harvey karaffel, og dens matchende cocktailglass, har et flott design som gjør seg godt både på spisebordet og i barskapet.

Aida Harvey karaffel har et volum på 0,7 dl, og er laget i glass. Karaffelen kan vaskes i oppvaskmaskin, og kan også håndtere varm væske opp til 80 grader.

Bestill Aida Harvey Karaffel hos KitchenTime!

Drinkglassene som følger med i karaffel-settet har et volum på 24 cl. I settet følger det med 4 glass som kan benyttes til whisky, cognac, eller som vannglass. Whiskyglassene finnes også ned volum på 31 cl.