Alessi Vannkjele – Art Deco Designet Vannkjele

0
Alessi Vannkjele

Alessi Vannkjele

Michael Graves designet Alessi vannkjele i 1985 og den har siden det blitt en meget populær kjele, spesielt i Amerika. Denne vannkjelen er Alessi sitt mest solgte produkt.

Vannkjelen fra Alessi er utstyrt med en liten plastfugl på ytterst på helletuten slik at fuglen starter å plystre når vannet når kokepunktet. Lenger ned finner du en video hvor du kan høre hvordan den plystrer.

Bestill Alessi Vannkjele hos BakerenogKokken.no!

Med sin enkle geometri fordeler den varmen raskt og gjør oppkokingen meget effektiv.

Dette er en vannkjele til koking av vann på stekeplaten. Det finnes også elektriske versjoner i form av Alessi vannkoker. Les mer om de her!

Alessi Vennkjele kan kjøpes hos Bakeren og Kokken

Alessi vannkjelen rommer 2 liter vann og selve kjelen er laget i rustfritt stål. Fuglen og håndtak er laget i holdbar PA plast.

Varmen fordeler seg raskt i denne vannkjelen og med den store bunnflaten blir vannet raskt varmt, noe som gjør den meget populær hos travle, moderne mennesker.

I forbindelse med Alessi vannkjele sitt 30 års jubileum i 2015 ble det lansert en ny utgave av kjelen. Denne ble kalt “Tea rex” der den klassiske Alessi-fuglen var byttet ut med en drage.

Bestill Alessi Vannkjele hos BakerenogKokken.no!

Alessi Tea Rex

Alessi Tea Rex

Selve vannkjelen er i rustfritt stål, men du kan velge mellom ulike farger på håndtaket. Den er tilgjengelig med sort og hvit håndtak i tillegg til lyseblått.

 Andre Vannkjeler og Vannkokere