Alessi Vannkoker – Vannkoker med Fuglekvitter!

0
Alessi Vannkoker

Alessi Vannkoker

Alessi vannkoker har et lekkert og klassiskt design i rustfritt stål. I tillegg til det lekre designet er Alessi sine vannkokere og vannkjeler kjent for den lille fuglen ytterst på tuten av kannen som kvittrer når vannet koker.

Alessi sine vannkjeler har vært populære lenge, spesiellt i USA, og ble designet allerede i 1985 av Michael Graves. Med sin trekantede eksklusive profil og den kvittrene fuglen har den vunnet mange hjerter.

Bestill Alessi Vannkoker hos Bakeren og Kokken!

Når du kjøper en Alessi vannkoker betaler du helt klart en ekstra pris for designet. Vannkokeren fungerer godt, men du vil finne mange vannkokere som er langt rimeligere men allikevel gjør den samme jobben vel så godt. Det hele kommer vel an på hva slags kjøkkenutstyr du ønsker å ha i hjemmet ditt.

Alessi Vannkoker med Tilbehør

Tea Rex Vannkoker

I forbindelse med Alessi vannkoker sitt 30 års jubileum i 2015 ble det lansert en ny utgave av vannkokeren. Eller mer presist en ny utgave av den lille fuglen. Den drageformede fuglen fikk navnet “Tea Rex” som er et morsomt ordspill som spiller på dinosauren T-Rex og det faktum at mange benytter Alessi vannkoker til å lage vann til te.

Alessi Tea Rex Vannkoker

Alessi “Tea Rex” Vannkoker Kan Forsatt Bestilles hos Bakeren og Kokken!

Dragen er designet basert på mytologiske kinesiske design, og er ment å symbolisere lykke og styrke.

Spesifikasjoner for Alessi Vannkoker

Leverandør: Alessi.
Designer: Michael Graves.
Modell: Kettle.
Høyde: 27 cm.
Diameter: 25,5 cm.
Volum: 1,5 liter.
Farge: Rustfritt stål med kokeflate og håndtak i sort, creme eller blå,

Alessi Vannkoker Sammendrag

Selv om vi har vært litt kritiske til den elektriske vannkokeren fra Alessi, skal det sies at det unike designet og fugleplystringen gjør denne til en spesiell vannkoker. Vannkokeren holder opp til 1,5 liter vann. Du kan også se vår vannkoker samleside!

Klikk her for å lese mer om Alessi vannkoker!

Andre Ulike Vannkokere