Alessi Vannkoker – Vannkoker med Fuglekvitter!

0
Alessi Vannkoker

Alessi Vannkoker

Alessi vannkoker har et lekkert og klassiskt design i rustfritt stål. I tillegg til det lekre designet er Alessi sine vannkokere og vannkjeler kjent for den lille fuglen ytterst på tuten av kannen som kvittrer når vannet koker.

Klikk her for produktinformasjon!

Alessi sine vannkjeler har vært populære lenge, spesiellt i USA, og ble designet allerede i 1985 av Michael Graves. Med sin trekantede eksklusive profil og den kvittrene fuglen har den vunnet mange hjerter.

Bestill Alessi Vannkoker hos RoyalDesign.no!

Når du kjøper en Alessi vannkoker betaler du helt klart en ekstra pris for designet. Vannkokeren fungerer godt, men du vil finne mange vannkokere som er langt rimeligere men allikevel gjør den samme jobben vel så godt. Det hele kommer vel an på hva slags kjøkkenutstyr du ønsker å ha i hjemmet ditt.

Alessi Vannkoker med Tilbehør

Klikk her for en oversikt over andre vannkokere!

Tea Rex Vannkoker

I forbindelse med Alessi vannkoker sitt 30 års jubileum i 2015 ble det lansert en ny utgave av vannkokeren. Eller mer presist en ny utgave av den lille fuglen. Den drageformede fuglen fikk navnet «Tea Rex» som er et morsomt ordspill som spiller på dinosauren T-Rex og det faktum at mange benytter Alessi vannkoker til å lage vann til te.

Alessi Tea Rex Vannkoker

Alessi «Tea Rex» Vannkoker Kan Forsatt Bestilles hos RoyalDesign!

Dragen er designet basert på mytologiske kinesiske design, og er ment å symbolisere lykke og styrke.

Blandede Kritikker

Alessi vannkoker har fått blandede kritikker fra sine brukere. Samtidig som noen mener den er fantastisk, og elsker å våkne opp til fuglekvitter om morgenen, klager andre på at den bruker lang tid på å varme opp vannet, samt at man må ta bort fuglen for ikke å søle når en skal helle vannet ut av vannkokeren.

Da det finnes andre vannkokere som også har gode design til en rimeligere penge vil jeg anbefale at du klikker her for å vurdere disse før du går til innkjøp av denne.

Spesifikasjoner for Alessi Vannkoker

Leverandør: Alessi.
Designer: Michael Graves.
Modell: Kettle.
Høyde: 27 cm.
Diameter: 25,5 cm.
Volum: 1,5 liter.
Farge: Rustfritt stål med kokeflate og håndtak i sort, creme eller blå,

Alessi Vannkoker Sammendrag

Selv om vi har vært litt kritiske til den elektriske vannkokeren fra Alessi, skal det sies at det unike designet og fugleplystringen gjør denne til en spesiell vannkoker. Vannkokeren holder opp til 1,5 liter vann. Du kan også se vår vannkoker samleside!

Klikk her for å lese mer om Alessi vannkoker!

Andre Ulike Vannkokere

 

 

Annet Kjøkkenutstyr: