Mummikopper – Arabia Moominvalley Collection 2019

0

I forbindelse med den nye animerte 3D serien «Moominvalley» lanserer Arabia i 2019 en ny kolleksjon med Mummikopper.

De nye koppene har hentet motiver fra Moominvalley-serien og skiller seg derfor mye fra de mer klassiske Mummikoppene.

3d bildene har gitt mulighet til en spennende lyssetting, og koppene gir med dette stemningsfulle illustrasjoner fra Mummidalen.

I den nye serien som, ifølge Moomin.com, kommer ut den 14. Juni 2019 finner man koppene «Last Dragon» eller «Den Siste Dragen», «Golden Tale» eller «Den Gylne Hale», «Night of the Gorke» eller «Hufsas Natt» og «Midwinter» eller «Trollvinter».

Se flere Mummikopper i Den Store Mummikopp Oversikten!

Den Siste Dragen

I episoden som har gitt motivet til «Den Siste Dragen» finner Mummitrollet en levende liten drage som ikke er større enn et kjeledyr. Jeg kan ikke se noen drage på selve koppen, men i stedet et flott bilde av Mummitrollet og Snusmumrikken som er på telttur og fisker fra broen.

Den Gyldne Hale

I episoden «Den Gyldne Hale» setter Mummipappa opp et teaterstykke der han forteller om sine mange opplevelser. I den forbindelse føler Mummitrollet et sterkt press for å leve opp til sin far, og får i den forbindelse problemer med at han mister hår på halen. Mummimamma sine medisiner gir uforventede bivirkninger.


Hufsas Natt

I episoden «Hufsas Natt» er Mummitrollet for første gang må tilbringe en natt hjemme alene. Dette er selvfølgelig skummelt, og det blir ikke bedre av at Hufsa kommer på besøk.

Trollvinter

I episoden «Trollvinter» får Mummitrollet problemer når han våkner i midt under vinterdvalen. For å overleve vinteren må han gå tilbake til sine røtter, og får i den forbindelse også hjelp av sine historiske stamfedre.

Kilder: Moomin.com