Åviken Dobbelt Vaffeljern

0
Åviken Vaffeljern

Åviken Vaffeljern

Med et Åviken dobbelt vaffeljern har du en god venn når du skal lage vafler.

Om du ønsker å servere varme vafler med brunost etter en søndag på skitur i skogen, eller vafler med jordbærsyltetøy og rømme en varm sommerdag vil et Åviken vaffeljern elegant og effektivt kunne utføre jobben.

Les mer om Åviken vaffeljern her!

Mange vil tro at en vaffel er en vaffel, men når det kommer til vafler laget i et Åviken vaffeljern vil du raskt forstå at redskap er viktige også under vaffelsteking.

Dobbelt 4-hjerter Vaffeljern

Dobbelt 4-hjerter Vaffeljern

Åviken vaffeljern stekes med et lokk som gjør at vaflene kan heve skikkelig under, og stekeplater som sørger for at vaflene får en gylden og på grensen til sprø overflate.

Åviken dobbelt vaffeljern er enkelt å rengjøre. Overflatene på stekeformene er laget i støpt aluminium og belagt med et «lett-slipp» belegg som ikke bare sørger for at vaflene slipper lett når du steker de, men at de også er raske å rengjøre.

Åviken Vaffeljern – Klart på 7 Minutter

Vaffeljernet fra Åviken varmes opp på 7 minutter før steking og benytter 2 minutter på å steke ett sett med vafler. Da dette er et dobelt vaffeljern vil du derfor kunne steke ganske mange vafler på relativt kort tid.

Vaffeljernet kommer med regulerbar termostat slik at du kan tilpasse den stekestyrken som passer deg og din familie best. Lett-slipp belegget sørger for at vaflene ikke blir sittende fast i vaffeljernet når du steker. Stekeplatene er laget i støpt aluminium som sørger for høy kvalitet og jevn steking av vaflene.

Designet på Åviken vaffeljern er i sort høyglans. Da dette er et dobbelt vaffeljern kan du steke 2 sett med fire vaffelhjerter samtidig. For å spare plass i kjøkkenskapet er Åviken vaffeljern designet for å kunne plasseres på høykant i kjøkkenskapet.

Les mer og bestill hos CDON.no!

Andre Typer Stekejern

Annet Kjøkkenutstyr: