Bamix Stavmikser – Gordon Ramsay Stavmikser-Favoritt

0

Bamix Stavmikser er Gordon Ramsay sin favoritt-stavmikser på kjøkkenet. Se i instruksjonsvideoen over hvordan han lager tomat gazpacho ved hjelp av Bamix stavmikser.

Stavmikseren fra Bamix er laget i Sveis og har vært laget her siden 1954. Dette for å bevare kvalitet i produksjon av varen. Bamix stavmiksere er håndlagede med Swizz-made kvalitet og presisjon.

Bamix Stavmikser

Bamix Stavmikser

Bestill Bamix Stavmikser hos KitchenTime.no!

Modellen Bamix 200 har en styrke på 200 Watt, noe som gjør at den har masse kraft og håndterer de fleste oppgavene den blir utsatt for.

Bamix Stavmikser Tilbehør

Bamix 200 stavmikser kommer også i pakker med en rekke ekstra tilbehør slik at du lettere skal kunne bruke den til flere oppgaver på kjøkkenet.Sammen med stavmikseren følger det med 3 ulike kniver. Det følger også med et miksebeger på 600 ml samt veggstativ for mikseren.
Bamix stavmikser sett

Bamix stavmikser sett

Bamix stavmikser har gjennom årene vært veldig populær. Dette da de har truffet folks behov med denne og tilbudt en stavmikser som har god kraft og styrke til å gjøre de oppgavene nødvendige i det norske kjøkkenet.

Bamix stavmikser finnes også i andre farger og modeller. Få en bedre oversikt over modellene og fargene her: Oversikt over Bamix stavmiksere!