Bjørn Wiinblad Krus – Kopper og Krus!

0

Bjørn Wiinblad krus er en serie med kopper og krus utsmykket med kunstneren Bjørn Wiinblads unike portretter.

Kvinnene som utsmykker krusene fra Bjørn Wiinblad er portrettert med store hårmaker i form av ulike detaljer og mønster.

Bjørn Wiinblad Krus

Se Krus fra Bjørn Wiinblad hos Nordic Nest!

I serien med kopper fra Bjørn Wiinblad finner man kvinnene Felicia, Rosalinde og Cecilia. De ulike portrettene er hver for seg tilgjengelig i ulike fargevalg. De ulike portrettene og fargevalgene kan mikses og matches.

Bjørn Wiinblad Kopper og Krus

Ved siden av kopper og krus finner du fra Bjørn Wiinblad også ulike blomsterpotter, lysestaker, eggeglass, vaser og serveringsbrett.

Se annet fra Bjørn Wiinblad her!

Bjørn Wiinblad

Bjørn Wiinblad ble født i København i 1918. Han startet sin karriere som typograf men fant raskt ut at han ønsket å jobbe med kunst og illustrasjoner.

Han begynte etter hvert å jobbe mer med keramikk og var en periode designsjef for det tyske designmerket Rosenthal der han lanserte flere serviser.

Bjørn Wiinblad Kopper og Krus i Ulike Farger

Kvinnene var et gjennomgående motiv i Bjørn Wiinblads designer. Dette designbildet går igjen også i Bjørn Wiinblad krus. Les mer på deres hjemmeside!

Bjørn Wiinblad Kopper og Krus

Koppene og krusene fra Børn Wiinblad finnes hovedsakelig i to utgaver. Kruset med hank er laget i porselen og har et volum på 35 cl.

Bjørn Wiinblad Kopp med Hank

Thermokoppen har en noe mindre størrelse, med et volum på 25 cl. Thermokoppene er uten hank. Også termokoppen er laget i porselen. Begge modellene kan vaskes i oppvaskmaskin.

Bestill Bjørn Wiinblad Krus hos Nordic Nest!

Bjørn Wiinblad Dekor