Bodum Brødrister – Originalt Design i Kreative Farger

0

Bodum Brødrister

Bodum Brødrister

Bodum er kjent for sine sterke farger og sitt urbane og ungdommelige design. Dette er også implementert i en Bodum brødrister.

I tillegg til de tradisjonelle fargene sort og hvit er Bodum brødristere også tilgjengelige i det karikaristiske lime-grønne designet samt sandfarget med røde detaljer.

Se en oversikt over Bodum Brødristere her!

Brødristerene fra Bodum har en defrost funksjon for tining av dypfryst brød. Sammen med brødristeren følger også en rist som kan plasseres over brødristeren for tining og varming av brød eller rundstykker og bagles. Brødristeren har også en «hold varm» funksjon.

Velg Blant de Ulike Fargevalgene hos Royal Design!

Brødrister med Justerbar Ristebredde

Bodum Bistro sort

Bodum Bistro sort

For å unngå at brødskivene blir liggende på skrå i risteåpningene er Bodum brødrister utstyrt med justerbare ristebredder. Dette gjør at du kan tilpasse størrelsen på hullene i brødristeren etter hvor tykt brød du ønsker å riste.

Brødristeren er utstyrt med et smulebrett slik at du raskt og enkelt kan ta ut denne og tømme risteren for smuler.

Risteren har en effekt på 900 Watt. Lengden på ledningen er på 1 meter og foten på brødristeren er designet slik at du lett kan snurre ledningen under denne ved oppbevaring.

Se andre brødristere her!

Bodum Brødrister for Kvalitet

Bodum brødristere er laget i rustfritt stål. Utsiden av brødristeren er laget i en unik type farget gummi som sørger for godt grep og originalt design. Gummien er heller ikke varmeledende slik at utsiden holder seg temperert.

Les mer om Bodum Bistro brødristere her!

Andre Alternative Brødristere

Annet Kjøkkenutstyr: