Bodum Håndmikser – Fargerik Mikser i BISTRO Serien fra Bodum

0
Bodum Håndmikser

Bodum Håndmikser

Når mikseoppgaven er i minste laget for å ta frem kjøkkenmaskinen, er det godt å ha en håndmikser tilgjengelig. Bodum håndmikser i BISTRO serien er ideell for de små kjøkkenoppgavene og gjør samtidig matlagingen mer fargerik.

Bodum håndmikser er som de andre produktene i BISTRO serien tilgjengelig i sterke og markante farger.

Bestill Bodum Håndmikser hos KitchenTime.no!

Den er tilgjengelig i sterke farger som rød og limegrønn samt i svart og hvit. Håndmikseren er utstyrt med kontrastfylte røde knapper som skiller seg fra selve mikseren. Den røde håndmikseren har fått svarte knapper slik at også denne har disse kontrastene.

Bodum håndmisker finnes i en rekke farger. Se fargene her!

Tilbehør til Bodum Håndmikser

Tilbehør Bodum Handmikser

Tilbehør Bodum Handmikser

Bodum BISTRO håndmikser er utstyrt med deigkroker, visper til krem samt ballongvisp. Håndmikseren fra Bodum har også en ledning som lagres inne i maskinen. Se gjerne videoen over for en bedre innføring i hvordan denne funksjonaliteten virker.

Effektiv lagring av ledning skaper naturlig nok mer skapplass og sørger for mindre rot på kjøkkenet.

Limegrønn Bodum BISTRO

Håndmikseren har 5 ulike temponivåer slik at den kan benyttes med ulik kraft til de ulike oppgavene. Mikseren fra Bodum BISTRO er ikke utstyrt med et stativ, men den er laget slik at den kan stå oppreist på håndmikseren sin bakside som vist på bildene.

Bestill Bodum Håndmikser hos KitchenTime.no!

Bodum Håndmikser er laget av rustfritt stål, plastikk, gummi og silikon og har et gummiaktig ytterlag som gir et godt grep på maskinen.

Andre Håndmiksere:

Bodum Mikseboller til Håndmikseren

bodum-bistro-miksebolleDet følger ikke mikseboller sammen med Bodum håndmikser, men det finnes flere matchende boller i Bodum BISTRO serien.

Disse er tilgjengelige i de samme fargene som du finner for håndmikserne. Miksebollene er laget i plastikk med et ekstra lag gummi på den nederste delen for å gjøre den ekstra solid. Samtidig sørger gummilaget for at den får et bedre grep på bordoverflaten når den benyttes under miksing.

Rød MiksebolleI videoen under ser du en demonstrasjon av Bodum mikseboller. I videoen vises et sett med mikseboller. Dette settet har jeg ikke funnet tilgjengelig, men hos KitchenTime.no finner du Bodum mikseboller i en rekke ulike størrelser.

Se en oversikt over de ulike miksebollene fra Bodum Bistro her!