Bodum Kaffebrygger – Pour Over Kaffebrygger fra Bodum

0

Bodum Pour Over kaffebrygger er et smart og enkelt alternativ til en mer tradisjonell kaffetrakter. Med kaffebryggeren fra Bodum fyller du i vannet selv, noe som gir mer fingerspissfølelse på kaffen.

Bodum Kaffebrygger med Kork

Samtidig sørger filteret for at vannet bruker lenger tid gjennom de kvernede kaffebønnene, og setter med dette en egen smak på vannet.

Bestill Bodum Kaffebrygger hos Bakeren og Kokken!

Kaffebryggeren fra Bodum benyttes ved at man har nykvernet filterkaffe i det medfølgende filteret. Her kan man selvfølgelig også benytte filterkaffe fra butikken. Filteret plasseres i kolben før man forsiktig heller vannet over. Vannet renner igjennom kaffefilteret og trakter med dette kaffen.

Se flere alternativer til kaffebrygger!

Bodum Kaffebrygger – Smart på Hytta eller på Hybelen

Svart Bodum kaffebrygger

Bodum Pour Over kaffebrygger egner seg også godt der man kanskje ikke har behov for en stor kaffetrakter. På hytta eller på hybelen kan vannet varmes opp på i en kjele eller i vannkokeren. Her kan Bodum kaffebrygger stå i skapet når den ikke er i bruk.

Se Utvalget Innen Bodum Pour Over Kaffebrygger!

Sammen med glasskolben følger også et flerbruksfilter laget i stål. Etter bruk trenger du kun å helle ut kaffepulveret i avfallet, og raskt skylle av filteret. Kaffefilteret kan så benyttes igjen flere ganger. Om du ønsker at kaffen skal filtreres mer langsomt gjennom filteret kan man alternativt kombinere med et vanlig papirfilter.

Bodum Kaffebrygger

Glasset som benyttes i Bodum kaffebrygger, er deres solide borosilikatglass. Dette er et varmeresistent glass, noe som er praktisk for en kaffebrygger. Glasskannen er også ganske solid, og kan vaskes i oppvaskmaskinen.

Se også: Eva Solo kaffebrygger!

Varmebeskytter i Kork eller Silikon

Rundt midjen til Bodum kaffebrygger finner du et bånd i enten silikon eller kork. Silikonbåndene er tilgjengelig i de fleste av de tradisjonelle Bodum-fargene. Dette omfatter farger som svart, hvit, rød, grønn og lilla.

Bodum Kaffebrygger Hvit

En mer røff versjon er Bodum kaffebrygger med bånd i kork med en snor i lær. Båndet i kork eller silikon benyttes som håndtak, og er laget for å unngå at kaffebryggeren blir for varm og jobbe med. Båndene er samtidig med på å definere designet på kaffebryggeren.

Se Utvalget Innen Bodum Pour Over Kaffebrygger!

Bodum Pour Over kaffebrygger er tilgjengelig i flere ulike størrelser, slik at du kan finne en størrelse som passer deg. Den minste utgaven av Bodum kaffebrygger har et volum på 0,5 liter. Du vil også finne utgaver av Bodum kaffebrygger med volum på 1 liter og 1,5 liter om du ønsker å lage kaffe til flere.