Bodum Kaffekopp og Kaffeglass

0

Når man tenker på en Bodum kaffekopp tenker man ofte på den populære termokoppen designet for å ta med når du er på farten, gjerne på trikken eller i bilen. Les mer om bodum termokopp her!

Bodum har samtidig også flere andre te og kaffekopper som du kan benytte hjemme eller på kontoret. Disse kaffekoppene kommer i både porselen og glass. Flere av modellene har det typiske Bodum-designet med farget silikonbånd i ulike farger.

 

Se en oversikt over Bodum kaffekopper her! 

Dobbeltvegget Kaffeglass

Bodum Kaffekopp

Bodum sine 2-lags kaffeglass tåler varm og kald drikke. Det spesielle designet gjør at det ser ut som om drikken svever inne i glasset. Glasset i denne kaffekoppen har termofunksjon som hjelper å holde kald drikke kald, og varm drikke varm.

Glasset kaffekoppen er laget av er i slitesterk borosilicate. Dette er den samme typen glass man tradisjonelt benytter til laboratorieglass, så de tåler varme og kulde godt. Kaffeglassene tåler også oppvaskmaskin og vil ikke falme over tid.

De dobbeltveggede glassene finnes i flere ulike størrelser og design tilpasset både kaffe og te.

Besøk her for å se en oversikt over de ulike glassene!

 

Bodum Kaffekopp i Glass

Bodum kaffekopp glassKaffekoppene med silikonbånd er også tilgjengelige i glass. Disse gjør seg ekstra godt til te, men fungerer også bra til en kopp kaffe.

 Klikk her for å se flere Bodum kaffekopper!

 

Andre Kaffeprodukter fra Bodum