Bodum Presskanne – Chambord & Brazil Presskanner

0

Om du trodde Bodum presskanne begrenset seg til de små karakteristiske termokoppene med presskanne-funksjon, så tar du feil. (De har selvfølgelig disse også. Du kan lese mer om de her!)

Bodum har laget kaffemaskiner helt tilbake til 1958 da de som første eget-designet produkt lanserte Santos kaffebrygger.

Chambord Presskanne

Bodum Presskanne

Bodum Presskanne Chambord

Chambord presskanne er i dag, etter termokoppene, den mest populære av presskannene fra Bodum.

Da Bodum tok over en gammel klarinett fabrikk i Normandie i 1982 var ikke dette på grunn av klarinettene de produserte.Verkstedarbeiderne produserte også kaffe for den mindre kjente kaffebryggeriet «The Chambord».

Bestill Bodum Chambord Presskanne hos BakerenogKokken.no!

Bodum kombinerte sitt eget moderne design med håndverkernes erfaring med vareproduksjon og kunnskap om kaffe og lagde den første Chambord presskannen.

Chambord presskanne finnes i en rekke ulike størrelser. Du kan også velge mellom design i ulike farger som krom og kobber.

Klikk her for å se Utvalget i Bodum Chambord Serien!

Se vår gjennomgang av Presskanner!

Brazil Presskanne fra Bodum

Bodum presskanne Brazil

Bodum presskanne Brazil

Bodum sin Brazil presskanne ligner mer på det designet vi kjenner fra de andre produktene deres. Her er fargeutvalget i de klassiske Bodum-fargene som hvit, sort og grønn. Denne presskannen kommer i svart og finnes i størrelsene 3 kopper (0,35 liter) og 8 kopper (1,0 liter).

Se Utvalget innen Bodum Brazil Presskanne hos BakerenogKokken.no!

Glasset på begge av Bodum presskannene er varmeresistente samtidig som de er enkle å rengjøre.

Det er noe spesielt ved det å brygge seg kaffe med en presskanne. Smaken blir bedre samtidig som man får en sterkere følelse av å lage kaffen selv. De få minuttene som går mens du venter på at kaffen skal bli klar er en del av sjarmen.

 Bestill Bodum Brazil Presskanne her!

Les vurdering hos Homegrounds.co

Andre Kaffeprodukter fra Bodum