Bodum Stavmikser

0

Bodum Stavmikser

Bodum Stavmikser

Bodum stavmikser i Bodum Bistro serien kommer med en rekke godt tilbehør. Stavmikseren kommer med tre ulike knivblader som er enkle å bytte ut på maskinen.

Sammen med de ekstra knivene medfølger et mikserglass med matchende silikonlokk tilpasset stavmikseren.

Les Mer om Bodum Bistro Stavmikser!

Tilbehøret er samtidig lett å rengjøre og kan vaskes i oppvaskmaskinen.

Som det meste annet fra Bodum kommer denne stavmikseren også i det klassiske Budum-designet i fargene lime-grønn, hvit, sort og rød.

 Se Oppdatert Fargeoversikt for Bodum Stavmikser!

Den hvite, sorte og den lime-grønne stavmikseren er utstyrt med røde knapper, mens den røde stavmikseren har fått sorte knapper. Alt for å skape en matchende kontrast.

Bruksområder for Bodum Stavmikser

Bodum stavmikser er enkel å ta i bruk og er ideell for miksing av næringsrike matretter som pureer og kremet suppe eller sauser. Stavmikseren er også ideell dersom du ønsker å lage hjemmelaget barnemat. Med vispen som følger med kan du f.eks lage en god og luftig potetmos.

Alternative Stavmiksere

Det finnes flere alternativer til Bodum stavmikser. Stavmikseren fra Bamix er et alternativ som har kommet godt ut i flere tester. Dette er også stavmiksren som Gordon Ramsay benytter.

Dualit stavmikser er også et godt alternativ til stavmikseren fra Bodum. I stavmiksersettet fra Dualit følger også en rekke visper for pisking av krem.

En av de største fordelene med Bodum stavmikser er det ungdommelige designet. Sterke farger og kontraster gjør denne til et godt alternativ. Stavmikseren er laget i rustfritt stål med håndtak i plast.

Klikk her for å lese mer om Bodum stavmiksere!

 Andre Alternative Stavmiksere