Bodum Vannkoker – Bistro Vannkoker fra Bodum

0

Bodum vannkoker i Bistro serien kommer i flere farger og har beholdt det designet og uttrykket som Bodum er kjent for.

Vannkokere er praktiske når du ønsker å koke vann til te, kaffe, supper, nudler og mye mer. En students drømmeverktøy og det er sikkert mange voksne som er glade i disse også.

Bodum Vannkoker - Sort

Bodum Vannkoker – Sort

Vannkokerne til Bodum har et urbant og ungdommelig fargerikt preg samtidig som de har sørget for at produktene også er av høy kvalitet. Energieffektivitet og sikkerhet er noen av de elementene som har stått sentralt i utviklingen av disse vannkokerne.

Se De Ulike Modellene og Fargevalgene Her!

Den klassiske utgaven av Bodum vannkoker kommer i størrelsene 0,5 liter, 1 liter og 1,5 liter.

Deres nyere utgave av vannkokeren kommer med et volum på 1,1 liter. Det som hovedsakelig skiller den nye vannkokeren fra Bodum er at den har fått et mye større vindu på siden. Vannkokeren er tilgjengelig i fargene hvit og sort. Begge utgavene er utstyrt med røde detaljer.

Bodum Vannkoker - Ny Utgave

Bodum Vannkoker – Ny Utgave

Se De Nye Vannkokerene fra Bodum hos BakerenogKokken.no!

En liter vann varmes raskt opp og er klart allerede på fire minutter. For å spare på strøm lønner det seg å ikke fylle vannkokeren med mer vann en det som er nødvendig.

Bodum vannkoker skrur seg automatisk av når vannet når kokepunktet. Dette gjør maskinen tryggere da vannet ikke vil bli tørrkokt om du glemmer den.

Vannkokeren er plassert på en kokestasjon, men vannkannen er i seg selv trådløs slik at du kan ta den med til frokostbordet eller skrivepulten om du skulle ønske det.

Bodum vannkokere er utstyrt med en vannmåler på siden som forteller hvor mye vann det er i kannen. Dette gjør at du lettere kan unngå å koke opp mer vann en nødvendig og dermed også spare både tid og unødvendig strøm.

Bestill Bodum Vannkoker hos BakerenogKokken.no!