Bodum Vannkoker – Bistro Vannkoker fra Bodum

0

Grønn Bodum Vannkoker Bistro

Grønn Bodum Vannkoker Bistro

Bodum vannkoker i Bistro serien kommer i flere farger og har beholdt det designet og uttrykket som Bodum er kjent for.

Vannkokere er praktiske når du ønsker å koke vann til te, kaffe, supper, nudler og mye mer. En students drømmeverktøy og det er sikkert mange voksne som er glade i disse også.

Vannkokerne til Bodum har et urbant og ungdommelig fargerikt preg samtidig som de har sørget for at produktene også er av høy kvalitet. Energieffektivitet og sikkerhet er noen av de elementene som har stått sentralt i utviklingen av disse vannkokerne.

Se De Ulike Modellene og Fargevalgene Her!

Vannkokerne fra Bodum kommer i størrelsene 0,5 liter, 1 liter og 1,5 liter. Se i tabellen over for å velge ønsket Bodum vannkoker!

Rød Bodum Vannkoker Bistro

Rød Bodum Vannkoker Bistro

En liter vannvarmes raskt opp og er klart allerede på fire minutter. For å spare på strøm lønner det seg å ikke fylle vannkokeren med mer vann en det som er nødvendig.

Bodum vannkoker skrur seg automatisk av når vannet når kokepunktet. Dette gjør maskinen tryggere da vannet ikke vil bli tørrkokt om du glemmer den.

Vannkokeren er plassert på en kokestasjon, men vannkannen er i seg selv trådløs slik at du kan ta den med til frokostbordet eller skrivepulten om du skulle ønske det.

Bodum vannkokere er utstyrt med en vannmåler på siden som forteller hvor mye vann det er i kannen. Dette gjør at du lettere kan unngå å koke opp mer vann en nødvendig og dermed også spare både tid og unødvendig strøm.

Fargene du kan velge mellom er grønn, rød, hvit eller sort. Vannkokerne vi har lenket til har plass til 1 liter vann, men de er også tilgjengelige i 0,5 og 1,5 liter.

Bestill Bodum Vannkoker hos RoyalDesign.no!

Alternative Vannkokere:

Andre Produkter fra Bodum:

 

Annet Kjøkkenutstyr: