Bokstavkopper – Arne Jacobsen Bokstav Krus

0
Bokstavkopper

Bokstavkopper

Design Letters er et dansk varemerke og designfirma som har blitt svært populære med deres bokstavkopper og annet bokstav-design.

Typografien til disse bokstav-krusene er utviklet av Arne Jacobsen som er kjent for å stå bak en rekke populære design både innen kjøkkenutstyr og møblement. Eksempler på dette er Arne Jacobsen bestikket så vel som lenestolen «Egget», eller den litt enklere design stolen «Svanen».

Bokstavene, eller typografien, på krusene ble utviklet så tidlig som i 1937, tegnet for Aarhus rådhus som Arne Jacobsen tegnet sammen med Erik Møller.

Bokstavkoppene og Resten av “Design Letters” Serien Finner du Her!

Bokstaver fra A – Ø

Arne Jacobsen Vitaminboks

Arne Jacobsen Vitaminboks

Bokstavene på krusene er tilgjengelig fra A til Ø og kan bestilles hos NordicNest.no. Bokstavene kan kombineres slik at de settes sammen til små ord. Det enkle designet og typografien gjør bokstavkoppene ideelle for dekorering.

Bokstavene kan også benyttes til å markere forbokstaven til koppens eier. På denne måten gjøres bokstavkoppen om til en personlig gave.

Arne Jacobsen bokstavkopper er laget i porselen og er uten håndtak.

Lokk til Bokstavkopper

Kopper med Lokk

Kopper med Lokk

Som en ekstra mulighet for bokstavkoppene fra Arne Jacobsen får du kjøpt disse lokkene som gjør krusene om til en liten oppbevaringsboks. Lokkene er tilgjengelige i fargene svart og oransje.

Ønsker du kopper med tall på finnes det også en egen serie med espressokopper med tallene fra 1-4.

I tillegg til bokstavkrus finner du også tallerkener i denne serien, så vel som melkekanne, skåler, sengetøy og kjøkkenhåndklær.

Se en større oversikt over produktene her!

Andre Arne Jacobsen Produkter: