Bordgrill – Elektrisk Bordgrill med Roterende Spyd

0
Bordgrill med Roterende Spyd

Bordgrill med Roterende Spyd

Wilfa bordgrill «Multigrill Fest MG-1600” er en lekker og praktisk flerbruksgrill som kan benyttes bade innendørs og utendørs. 

Bordgrillen er utstyrt med flere funksjoner, inkludert roterende spyd, som sørger for at du kan benytte denne til å steke alt fra biff, fisk og hamburger til grillspyd og kebab. Wilfa bordgrill er også utstyrt med egen pølsefunksjon som automatisk roterer pølsene under grillingen.

Ved å snu grillplaten vil du også ha mulighet til å grille pannekaker eller lapper på den flate overflaten på baksiden av grillbrettet.

Bordgrill kan Bestilles Hos CDON.no!

Bordgrill til Innendørs og Utendørs Bruk

Bordgrill

Bordgrill

Inviter dine venner og familie til grillmat hele året igjennom. Med Wilfa bordgrill har du muligheten til å ta frem grillen både sommer og vinter.

Den kan benyttes både innendørs og utendørs noe som åpner muligheten for flere festlige anledninger.

Bestill Bordgrillen Her!

Bordgrillen kan selvfølgelig raskt også benyttes til hverdags om du skulle ønske en hamburger eller noen grillede pølser i solveggen etter jobb, alene eller sammen med den nærmeste familien.

En elektrisk bordgrill kan også være ideell om du har balkong eller bor i et borettslag der grilling med flammer ikke er tillatt.

Automatiske Roterende Spyd og Pølseruller

Multifunksjonell Bordgrill med Roterende Spyd

Multifunksjonell Bordgrill med Roterende Spyd

Når Wilfa kaller denne bordgrillen for en Multigrill så er ikke det noen overdrivelse. Wilfa bordgrill er utstyrt med en rekke funksjoner som gir deg variasjon og funksjonalitet i grillingen.

«Multigrill Fest MG-1600» er utstyrt med 2 skuffer under grillen hvor hver har plass til 5 grillspyd. Grillspydfestene kan også raskt gjøres om til pølseruller hvor du kan legge grillpølsene slik at de får jevn rotasjon og varmefordeling.

Klikk for å lese mer om Wilfa bordgrill med roterende spyd!

De roterende spydene på denne bordgrillen gir rom for 10 grillspyd eller 8 grillede pølser i hver omgang. Om du har litt større og mer juicy biter på grillspydene vil du kanskje måtte redusere til færre grillspyd for å få plass.

Se også: Minigrill

Vendbar Stekeplate

Stekeplaten på Wilfa bordgrill er vendbar og gir denne flere funksjoner. På den ene siden er grillen utstyrt med grillriller slik at du kan få de typiske grillstripene på maten som grilles. Grillrillene sørger også for at fett og vann renner ned i rillene under stekingen slik at du får et magrere resultat samtidig som du slipper at kjøtt og fisk koker i sitt eget vann.

På baksiden av stekeplaten er denne bordgrillen utstyrt med en flat overflate slik at du kan grille lapper, pannekaker eller omelett. Husk dog å la grille kjøle seg ned før du begir deg ut på å snu stekeplaten.

Se også: Raclette Grill – Bordgrill til Hyggelige Sosiale Lag

Bordgrill med Rask Oppvarming

Wilfa bordgrill med roterende grillspyd er rask å få varmet opp. Da bordgrillen er elektrisk er det ikke nødvendig å vente på at tennvesken skal trekke inn i kullet og at flammene skal gi seg før grillen blir varm.

Etter bordgrillen er skrudd på tar det rundt 10-12 minutter før den er klar til å gå løs på grillmaten. Bordgrillen er også utstyrt med tre ulike temperaturnivåer, high (232 grader), medium (191 grader) og low (121 grader).

Her kan du bestille bordgrill eller lese mer om dette produktet!

Annet Kjøkkenutstyr: