Braun Stavmikser – Best i Test 2018!

0
Braun Stavmikser

Braun Stavmikser

Braun stavmikser Multiquick MQ725 er utstyrt med SMART hastighetskontroll. Denne SMART funksjonen er en innovativ teknologi som gjør at jo mer du klemmer på knappen jo hardere jobber stavmikseren.

Bestill Braun Stavmikser hos KitchenTime.no!

Dette gjør at du kan justere hastigheten på maskinen etter behov, og arbeide mer forsiktig etter hvert som du begynner å bli ferdig med å kutte.

Du kan se hvordan denne funksjonen fungerer i videoen under!

Stavmikseren er utstyrt med ekstra stor knapp og et behagelig og mykt håndtak som gjør den god å holde i samtidig som den er mer komfortabel å arbeide med.

Stavmikseren fra Braun er utstyrt med en 750 watt motor. Kutteren er utstyrt med en anti-splash beskyttelse i rustfritt stål, slik at du unngår så mye søl når du benytter stavmikseren.

Finn Ut mer om Braun Stavmikser MQ725 hos KitchenTime!

Braun Multiquick 7 MQ725 Kåret til Best i Test!

I en større gjennomgang gjort av Test.no, ble Braun Multiquick 7 MQ725 stavmikser kåret til “Best i Test”. Her ble stavmikseren fra Braun hentet frem som den beste stavmikseren man kunne kjøpe i 2018.

Her ble den hentet frem som en effektiv stavmikser med elegant design. Det ble videre fremhevet at stavmikseren fra Braun var lydløs, og enkel å navigere med en hånd.

Tilbehør til Braun Stavmikser

Braun Stavmikser TilbehørAv ekstrautstyr følger det med en ballongvisp og en egen hakkeskål. Ballongvispen gjør det mulig å tilføre mer luft inn i miksingen noe som gjør det mulig å vispe eggehviter og krem.

Hakkeskålen gjør det mulig å hakke opp løk, mandler, gulrøtter og annet på noen få sekunder.

Braun Stavmikser finner du hos KitchenTime!

Sammen med Braun stavmikser følger også et stort miksebeger som du for eksempel kan benytte til å lage en frisk jordbærmilkshake.

Foruten motoren kan alle delene som følger med denne Braun stavmikseren vaskes i oppvaskmaskin. Dette gjør rengjøringen langt enklere.