Nordic Sea Servise fra Broste Copenhagen

0

Broste Copenhagen er en spennende Dansk produsent av servise. Nordic Sea er et av Broste Copenhagen sine mest kjente serviser.

Hver del i serviset er unikt. Dette skyldes at de ulike tallerkenene og servisedelene er håndlaget. Dette gir hver enkelt del i dette serviset et personlig og unikt preg. Serviset blir produsert i stentøy, før det blir glasert og brent under jorden.

Bestill Nordic Sea Servise fra Broste Copenhagen!

Broste Copenhagen Nordic Sea Servise

Nordic Sea Servise

Nordic Sea serviset fra Broste Copenhagen er et servise med rustikt preg. De blå, grå og grønne fargetonene er inspirert av stormfulle nordiske hav. Fargen og mønster på de ulike servisedelene kan variere grunnet produksjonsmetoden.

Det er nettopp de unike variasjonene og fargene i dette serviset, som gir det naturlige og organiske resultatet, som gjør Broste Copenhagen serviser til noe spesielt.

Nordic Sea fra Broste Copenhagen Finner du hos NordicNest.no!

Broste Copenhagen Nordic Sea

Nordic Sea serviset fra Broste Copenhagen består av flere ulike tallerkener. Du finner små tallerkener med diameter på 15 cm og helt opp til store tallerkener med diameter på 31 cm. Du finner også flere ulike Nordic Sea kopper og krus både med og uten hank.

Nordic Sea består også av flere ulike fat og skåler. Disse fatene og skålene kan benyttes for servering av mat, men fungerer godt også som dekor.

Bestill Nordic Sea servise fra Broste Copenhagen!

Broste Copenhagen

Broste Copenhagen er et dansk interiørforetak med historie tilbake til 1955. I deres kolleksjon finner du i tillegg til servise også mye annet innenfor nordisk interiør. Dette omfatter klokker, blomsterpotter, putetrekk, lamper, bestikk og mye annet.

Broste Copenhagen Servise - Nordic Sea Tallerken

Ved siden av serviset Nordic Sea finner du også mange andre pene serviser. Blant disse finner du serviseserier som Nordic Sand og Nordic Coal som begge minner om Nordic Sea designet.