Broste Copenhagen Tekanne – Nordisk Design

0

Broste Copenhagen tekanne finnes i en rekke ulike design. Under har vi sett på noen av de mest populære tekannene fra Broste Copenhagen.

Broste Copenhagen er et Dansk interiørselskap som kombinerer inspirasjon fra hele verden, med Skandinaviske design- og interiørtradisjoner. Mange av deres design har hentet sine farger og navn fra Nordisk natur.

Se Servise og Tekanner fra Broste Copenhagen!

Broste Copenhagen Nordic Sand Tekanne

Nordic Sand Tekanne - Broste Copenhagen

Nordic Sand Tekanne

Nordic Sand tekanne fra Broste Copenhagen er inspirert av Skandinaviske, og kanskje spesielt danske, sandstrender.

Nordic Sand tekanne fra Broste Copenhagen er som de andre delene i Nordic seriene laget for hånd. Dette gjør at hver enkelt tekanne har et unikt design som er skapt naturlig i utviklingen.

Bestill Nordic Sand Tekanne fra Broste Copenhagen!

Tekannen er laget i stentøy og har farger med lyse og mørkere gråtoner. Tekannen kan selvfølgelig kombineres med Broste Copenhagen Nordic Sand servise.

Broste Copenhagen Nordic Sea Tekanne

Nordic Sea Tekanne - Broste Copenhagen

På samme måte som Nordic Sand er tekannen i Nordic Sea serien fra Broste Copenhagen laget for hånd, og hver enkelt tekanne har derfor et unikt design.

Nordic Sea serviset fra Broste Copenhagen er et servise med rustikt preg. De blå, grå og grønne fargetonene er inspirert av stormfulle nordiske hav. Fargen og mønster på de ulike servisedelene kan variere grunnet produksjonsmetoden.

Bestill Nordic Sea Tekanne fra Broste Copenhagen hos Nordic Nest!

Nordic Sea Tekanne - Broste Copenhagen

Nordic Sea Tekanne

Tekannen kan benyttes i kombinasjon med Nordic Sea serviset fra Broste Copenhagen. I denne serien finner du kopper i ulik størrelse, samt flere ulike tallerkener, mugger og skåler.

Se Tekanner fra Andre Leverandører!

Broste Copenhagen Nordic Coal Tekanne

Broste Copenhagen Tekanne

Broste Copenhagen Tekanne

Nordic Coal serien fra Broste Copenhagen har hentet sine farger fra kull. Dette har resultert i sorte og mørke gråtoner.

Nordic Coal tekanne fra Broste Copenhagen kan kombineres med annet servise i Nordic Coal serien, eller eventuelt med servise i de andre Nordic seriene som Nordic Sand og Nordic Sea.

Bestill Nordic Coal Tekanne fra Broste Copenhagen!

Nordic Coal Tekanne - Broste Copenhagen

I alle de ulike seriene finner du tekanner i størrelsene 0,7 liter, 1,0 liter og 1,3 liter. Disse har ikke bare ulikt volum, men også ulike design.

Her må du tenke litt over om du oftest drikker te alene og ikke trenger så stor tekanne, eller eventuelt om du har flere gjester eller familiemedlemmer som ofte drikker te.

Bestill Broste Copenhagen Tekanne hos NordicNest.no!