Cake Pops Jern og Former – Kom i gang med Cake Pops!

0

Cake pops er et relativt nytt fenomen som de siste årene har blitt en populær trend. Kort fortalt er cake pops små kaker formet som en kjærlighet på pinne og pyntet med lekker glasur og dekorasjoner.

Finn Cake Pops Utstyr hos Bakeren og Kokken!

Det er mange måter å lage cake pops på. Vi har sett litt på både cake pops jern, og cake pops former som vil hjelpe deg å få stekt de i ønsket kuleform.

C3 PopcakeMaker Cake Pops Jern

C3 Cake Pops Jern

C3 Cake Pops Jern

Cake pops jern tilgjengelig i rosa og blå/lilla versjon fra C3. Cake pops jernet steker 12 cake pops i hver steking. Sammen med jernet følger det også et sett med oppskrifter slik at du raskt kan komme igang. Når det kommer til cake pops er det dog bare fantasien som setter grenser 🙂

Sammen med cake pops jernet følger også et brett der man kan stille opp cake popsene mens glasuren stivner.

Cake pops jern kan bestilles hos Bakeren og Kokken!

Lékué Cake Pops Former

Cake Pops Form

Cake Pops Form

Som et alternativ til cake pops jern finnes også cake pops former som man kan fylle og putte i ovnen til steking.

Hver cake pops form består av 18 skåler som man fyller med kakedeig. Man setter så på den andre delen slik at kakene heves inne i formen og ender opp som hele kuler.

En smart løsning med disse cake pops formene er at de i tillegg til steking også fungerer som et stativ til kakene. Hver kule på formen er utstyrt med et hull hvor du kan plassere cake pops pinnen.

Formene kan bestilles hos BakerenogKokken.no!

Er Cake Pops Jern og Former Nødvendig?

Det er ikke nødvendig med et eget cake pops jern eller egne cake pops former for å lage disse kulene. De fleste oppskrifter du finner på nettet lager kakene uten disse, gjerne ved å klemme sammen eller på annen måte forme ferdigstekt kake i kuler eller skjære opp kaken i firkantede cake pops kuber.