Carolina Gynning Vinglass

0

Carolina Gynning vinglass ble lansert i samarbeide med Cervera i 2011. Glassene er designet i sterke farger og er representasjoner av mennesker Carolina Gynning har møtt igjennom livet og mennesker som har blitt en del av henne.

Slice of Life - Vinglass

Slice of Life – Vinglass

“Slice of Life” vinglass av Carolina Gynning

Serien består av drink og vinglass til en rekke anledninger. Du finner rødvinsglass, rosé/hvitvinsglass, ølglass, vannglass, long-drink glass, cocktailglass og champagneglass i de fleste av seriene. Ved siden av dette finner du også ulike krus og servisedeler i Carolina Gynning design.

Butterfly Messenger

Butterfly Messenger

Se Glassene i Serien “Butterflu Messenger”

Caroline Gynning er også glad i store vinglass, noe som er representert i denne glass-serien. De største vinglassene har et volum på 7,5 dl.

Feeling Magic Glass

Feeling Magic Glass

Bestill “Feeling Magic” Vinglass hos NordicNest.no!

Hvem er Carolina Gynning

Carolina Gynning er en kjent Svensk kulturpersonlighet. Hun er utdannet innen bilde og form men har i flere år arbeidet som modell. Hun deltok og vant svenske Big Brother i 2004 og har etter dette også jobbet som programleder og dommer i ulike TV-programmer.

“Bleeding Barbie” av Carolina Gynning

Se alle Produkter i “Bleeding Barbie” Designet!

Gynning driver også bloggen Gynning.net der hun blogger om hverdag, mote og livsstil. Ved siden av bloggen har hun skrevet bøkene «Ego girl» og «Ego woman» som handler om livet hennes som modell, samt flere skjønnlitterære bøker i krimsjangeren. Les mer om Carolina Gynning!

Carolina Gynning - Free Mind

Carolina Gynning – Free Mind

Bestill “Free Mind” Vinglass av Carolina Gynning

Carolina Gynning vinglass er laget med design fra hennes kunstnerkarriere. Gynning har siden hun tok opp kunsten i 2004 hatt jevnlige utstillinger. Mange av Carolina Gynning sine verker er selvportretter av seg selv i ulike tilstander. Maleriene er også av mennesker hun har møtt gjennom livet som har satt spor i henne.

“Love is Joy” Vinglass

“Love is Joy” Vinglass bestiller du her!

Se også vår oversikt for mer inspirasjon til rødvinsglass! Vi har også en egen guide for vinglass til hvitvin.