Cupcake Jern – Muffinsjern i Svart eller Rosa

0
Muffinsjern

Muffinsjern

Lekkert cupcake jern / muffinsjern i svart eller rosa. C3 Muffin & Cupcakemaker steker 6 muffins på ca. 8 minutter.

En av fordelene med muffinsjern er at du slipper å være knyttet til en stekeovn når du skal lage muffins eller cupcakes.

Bestill hos CDON!

Cupcake jernet kan benyttes ute på terrassen en varm sommerdag, på spisebordet i stua sammen med ungene, eller andre steder der du har strømkontakt, men mangler stekeovn.

Du velger selv om du ønsker å benytte muffinsformer, eller steke muffinsen direkte i muffinsjernet. Om du ønsker å benytte muffinsformer putter du bare disse ned i hver av hullene på muffinsjernet før du har i røren.

Jernet har et non-stick belegg slik at muffinsene ikke fester seg, men løsner lettere fra jernet når de er ferdige.

Cupcake jernet har en varslingslampe som viser når det er oppvarmet og klar for steking. Kraften på cupcake jernet er på 700 w.

Om du ønsker å fortsette å steke muffins i stekeovnen kan vi anbefalle disse store og små muffinsformene i silikon fra Eva Solo

Oppskrift Muffins i Muffinsjern

Muffins i muffinsjern lages med de samme oppskriftene som muffins i stekeovn. Oppskriften under er fra Shopping4net. På deres nettsider finner du også tips til frosting samt instruksjoner på hvordan du benytter dette cupcake jernet til å lage de.

  • 2 egg.
  • 1,5 dl sukker.
  • 100 gr smeltet smør.
  • 2 ss vaniljesukker.
  • 1 ss bakepulver.
  • 1,5 dl melk.
  • 4 ss kakaopulver.
  • 3 dl mel.
  • 24 muffinsformer.

Oppskriften er på 18 muffins eller 3 runder med cupcake jernet. Hvorfor du skal ha 24 muffinsformer til 18 muffins kan jeg ikke svare på, men det var det som sto i oppskriften.

Muffinsjern i Svart og Rosa

C3 muffins- eller cupcake-jern er tilgjengelig i fargene svart og rosa. (Velg farge i menyen her!)Det svarte er vel det mest nøytrale av disse, mens det rosa cupcake jernet er mer tilpasset jentene som er glad i et litt mer personlig uttrykk på sitt kjøkkenutstyr.

For de som er glad i å pynte sine muffins og cupcakes vil det rosa cupcake jernet passe godt til de ulike fargene som ofte benyttes i slike sammenhenger.

Bestill C3 Cupcake Jern / Muffinsjern hos Shopping4Net!

Annet Kjøkkenutstyr: