Denby Servise – Studio Blue Servise fra Denby

0

Studio Blue er et nylig lansert Denby servise, lansert i 2018. Fargene og teksturen på dette Denby serviset er inspirert av ulike stentyper som flint, kobolt og kritt.

Se Utvalget Innen Denby Servise!

Denby Servise

Dette gir overflaten på Studio Blue serviset fra Denby en spraglente og spennende overflate. Dette gjør de mer levende og unike i sin utforming.

Denby serviset er laget i glassert stentøy. Stentøyet er med på å gjøre Studio Blue serviset meget solid. Serviset i stentøy tåler både å fryses ned, vaskes i oppvaskmaskinen, og å bli benyttet i stekeovn.

Bestill Denby Servise hos Bakeren og Kokken!

Denby Servise Farger

Selv om dette Denby serviset har fått navnet «Studio Blue» finnes den i fler farger enn blå. Serviset finnes i blått (kobolt), lyseblått (flint), hvitt (kritt), og grått (små stein). Blåfargen går her igjen i alle de ulike fargevalgene, som den spraglete overflaten.

Serviset er produsert av keramikere i Denby sitt verksted i Derbyshire i England. Denby har over 200 års erfaring med keramikk og stentøy.

Deler i Studio Blue Denby Servise

De klassiske tallerkenene i Studio Blue Denby Serviset er designet flate med bratte kanter. Dette gjør at de passer godt til måltider med sauser. Kantene vil også hjelpe deg å holde risen og annen mat på tallerkenen.

Skåler Denby Servise

Ved siden av flate tallerkener finner du også flere ulike skåler og dyp-tallerkener. Noe unikt i dette Denby serviset er en dyp rund nuddelskål som passer godt til asiatiske retter. Videre finner du også pastaskåler som er større tallerkener med ekstra høye kanter.

Videre i Studio Blue serviset fra Denby finner du også ulike kopper og krus, ramekin, stenkanne og mye annet.

Se De Ulike Delene i Studio Blue Serviset fra Denby her!

Tallerkener Denby Servise