Dessertglass – Elegante Glass til Desserten

0

Et dessertglass er med på å gjøre desserten ekstra spesiell. Kanskje benytter man dessertglass ved litt mer formelle og finere anledninger, men på denne oversikten finner du også litt mer fargerike og uformelle alternativer.

Vi har tidligere også laget en oversikt over dessertskåler. Mange av dessertglassene vi har tatt med i denne oversikten er også plassert sammen med dessertskålene, men det er også noen andre alternativer. Se flere dessertskåler her!

Essence Dessertglass fra Iittala

Iittala Essence Dessertglass

Iittala Essence Dessertglass

Elegante «Essence» dessertglass fra Iittala. Glasset ble designet av Alfredo Häberli i 2001.

Dessertglassene er en del av den større serien med Iittala Essence vinglass og dessertglasset fungerer samtidig også som et champagneglass.

Bestill Iittala Essence Dessertglass hos Room21.no!

Glassene er laget i krystall og designet i et rent og tidløst design som gjør at du kan servere dessert med disse glassene i lang tid fremover.

Sagaform Spectra Dessert Bolle

Sagaform Spectra Dessertglass

Sagaform Spectra Dessertglass

Sagaform Spectra er en fargerik serie med glass. I serien finner du i tillegg til disse dessertglassene, vinglass, champagneglass, snapsglass samt vannglass og karaffler.Spectra dessertglass er tilgjengelig med fargekombinasjonene lilla / rosa, samt blå / grønn. Spectra serien er designet av Ann-Carin Wiktorsson og er inspirert av perler, smykker og edelstener.Spectra dessertglass er munnblåste og har en diameter på 11 cm. Dessertglassene fra Sagaform bør vaskes for hånd.

Sagaform Spectra Dessertglass finner du hos RoyalDesign.no!

Marimekko Skåler

Marimekko Dessertglass

Marimekko Dessertglass

Marimekko skålene er ikke bare dessertglass, men også skåler til servering av ulike godterier, ulikt tilbehør, bær og mye annet. Marimekko skålene benyttes ofte også som dekor.

Skålene finnes i en rekke farger og størrelser og de fungerer like gjerne best når du har flere ulike farger. Dette bestemmer du selvfølgelig selv.

Blant utvalget av farger finner man klar, vanngrønn, eplegrønn, grå, bringebær, rød, lyseblå, frostet, svart, sandfarget, grønn, granat, gul, rosa-olive, brun, skogsgrønn, rosa, sitrongul og lavendel.

Se det store utvalget av Marimekko Skåler hos ScandinavianDesigncenter.no!

Kastehelmi Dessertglass

Kastehelmi Dessertsglass

Kastehelmi Dessertsglass

En nyere utgave av Marimekko skålene fra Iittala er Kastehelmi dessertglass. Den nye kolleksjonen er en gjenutgivelse og originalserien er fra 1964.Kastehelmi er finsk og betyr duggdråpe. Dette navnet er hentet fra utforming av dessertglassene dekorert med små vanndråper.Også Kastehelmi dessertglass er tilgjengelig i et stort utvalg farger. Du finner glassene i lyseblå, sand, skogsgrønn, grå, rosa, eplegrønn og sitrongul. Dessertskålene i Kastehelmi serien har et volum på 3,5 dl. Se de forkjellige fargene hos RoyalDesign.no!

Grace Bone China/White Dessertskål

grace-bone-china-dessertglassGrace Bone China dessertglass fra britiske Denby. Glassene er glamorøse og samtidig elegante og passer godt til desserten både til høytidelige selskap så vel som til mer uformelle middager.

Dessertglasset har en diameter på 13 cm, og om du ønsker finner du også ulike vinglass så vell som serviser i den samme serien.

Les mer om Grace Bone China Dessertglass!

Annet Til Desserten:

Annet Kjøkkenutstyr: