Digital Kjøkkenvekt med Nullstille Funkjson

0

Med en digital kjøkkenvekt vil du få et digitalt og mer konkret resultat enn det man gjør med de mer retro kjøkkenvektene med målerskive.

Samtidig tar en digital kjøkkenvekt også mindre plass både på kjøkkenbenken og i kjøkkenskapet eller skuffen.

Mange liker fortsatt de mer retro kjøkkenvektene og du kan se en oversikt over disse her: Retro Kjøkkenvekt.

Sammenleggbar Joseph Joseph Triscale Digital Kjøkkenvekt

Digital Sammenleggbar Kjøkkenvekt fra Joseph Joseph

Digital Sammenleggbar Kjøkkenvekt fra Joseph Joseph

Om plassmangel er den største grunnen til at du ser etter en digital kjøkkenvekt kan Joseph Joseph Triscale være et godt alternativ. Joseph Joseph Triscale er sammenleggbar og tar dermed svært liten plass.

Sammenbrettet størrelse på denne 15 cm x 4,5 cm x 2 cm i sammenslått tilstand så denne kan du legge sammen med bestikket om det er ønskelig.

Vekten kan veie opp til 5 kilo og måleren kan nullstilles etter hvert som du legger til nye ingredienser slik at du vet hvor mye du har i av hver nye ingrediens.

Du kan også nullstille Joseph Joseph Triscale etter du har plassert bollen du ønsker å veie i på vekten slik at ikke dens egenvekt trenger å trekkes fra på resultatet.

Bestill Joseph Joseph Triscale hos KitchenTime.no!

Joseph Joseph vant Housware Design Awards I kategorien «Countertop Kitchenware» I 2013. I videoen under kan du se et intervju med Richard Joseph om tanken bak kjøkkenvekten.

Digitale OBH Nordica Kjøkkenvekter

OBH Nordica Color

OBH Nordica Color

OBH Nordica har et godt utvalg av digitale kjøkkenvekter, både i ulike farger og i ulike modeller.

«Color» serien vist i bildet til venstre er tilgjengelig i fargene gul, blå og grønn.

Se Digitale Kjøkkenvekter hos KitchenTime.no!

 

Color kjøkkenvekt måler opp til 5 kilo og kan nullstilles fortløpende om du ønsker å veie med nye ingredienser eller trekke fra vekten på bollen. Color har intervaller på 1 gram og slår seg automatisk av etter 60 sekunder.

OBH Nordica har samtidig flere alternativer som Steel Pro i rustfritt stål, den sorte Attraction Piano Black og Balance 5000.

Du kan se en oversikt over de flere elektroniske kjøkkenvekter hos KitchenTime.no!

Kjøkkenvekt og Miksebolle Mix n Weigh

digital-miksebolle-kjokkenvektOBH Nordica har også denne smarte løsningen med digital kjøkkenvekt og miksebolle i et og samme produkt.

Se Flere Bilder og Bestill Her!

Mix n Weigh kan veie opp til 6 kg, men har også mulighet for å konvertere vekten av matvarene mel, sukker, melk, vann og olje om til liter/volum.

Miksebollevekten fra OBH Nordica kan også nullstilles etter hvert som du fyller på nye ingredienser slik at du kan se hvor mye av denne ingrediensen du fyller på med i bollen.