Dualit Brødrister – Klassisk Design i Moderne Farger

0

Dualit brødrister kommer i flere farger og fasonger. En av de mest populære brødristerne fra Dualit er den sorte Dualit Gloss med 2 brødskiveåpninger. Dualit Gloss har en effekt på 1100 watt som sikrer rask og effektiv brødristing.

Dualit Brødrister

Dualit Brødrister

Med en overdel i rustfritt stål er denne brødristeren enkel å rengjøre samtidig som resten av brødristeren er rett så stilren.

Åpningene på Dualit Gloss er gjort ekstra store slik at du kan riste brødskiver så vel som bagles. Samtidig er denne Dualit brødristeren utstyrt med ekstra høy løftemekanisme slik at du også kan riste mindre brødskiver.

Dualit Gloss Brødrister er Tilgjengelig til 2 og 4 Brødskiver!

Dualit Toaster Grønn

Vario Classic Dualit Brødrister

Dualit Classic Brødrister

Dualit Classic Brødrister

Vario Classic har som navnet sier et mer klassiskt design. Brødristeren kommer med enten 2,3 eller 4 brødåpninger på 28 mm som gir godt med plass.

Vario Classic er tilgjengelig i et stort antall fargevariasjoner. Alt fra sort, chrome og metall til gul, blå, mint grønn og vår favoritt: Chillli Pink! Om du synes chili pink blir for rosa finnes det også en i mer standard prinsesse-rosa.

Klikk her for å se en oversikt over modellene og fargene i denne serien!

Vario Classic Dualit brødrister har med sin kraft på 1200 watt mulighet til å riste hele 65 brødskiver per time. Maskinen med 4 brødåpninger har en kraft på 2200 watt og tar 130 skiver på den samme tiden.

Begge brødristertypene fra Dualit kommer med utdragbart smulebrett for rask og enkel rengjøring av maskinen. Dualit brødristere er leget for hånd og ødelagte deler kan derfor lett tas ut og erstattes om dette skulle bli nødvendig!

Dualit Architect Brødrister

I 2012 ble det lansert en ny serie med brødristere og vannkokere fra Dualit. Det mest spennende og innovative med Dualit Architect serien er at den gir deg mulighet til å endre farge på kjøkkenutstyret. Fargene kan enkelt endres når du måtte føle for dette.

Dualit Architect Brødrister

Til både brødristeren og vannkokeren i Architect serien finnes det ulike fargepanel tilgjengelige som enkelt kan byttes ut ved hjelp av noen enkle skruer.

Se Fargepanelene for Dualit Architect Brødrister her!

Litt om Dualit Brødristere

Dualit sin historie går helt tilbake til 1945. Deres første brødrister ble utviklet av  Max Gort-Barten. Designet har ikke endret seg mye siden den gang.

Max Gort-Barten ble født i Tyskland, men bodde i England under krigen hvor han også var i den Britiske hæren. Etter krigen kjøpte han et lite verksted i Camberwell der han ønsket å utvikle sine ideer og selge disse produktene.

Dualit brødristeren var opprinnelig ment for det profesjonelle markedet og originalen hadde derfor hele 6 brødåpninger. Siden den gang har Dualit brødristeren også blitt tatt i bruk i private hjem og designet har derfor tilpasset seg etter dette.

Klikk for en oversikt over Dualit brødristere!

Alternative Brødristere