Dualit Håndmikser

0
Dualit Håndmikser

Dualit Håndmikser

Dualit håndmikser er designet for den mer kravstore hjemme-kokken. Håndmikseren er utstyrt med en kraftig 240 watts motor som fikser de fleste oppgavene på kjøkkenet.

Kjøp Dualit Håndmikser Her!

Mikseren har 5 ulike hastighetsnivåer med en rotasjonshastighet fra 540 til 1200 runder i minuttet. Selv på de raskeste hastighetsnivåene er Dualit håndmikser relativt stillegående.

Håndmikseren fra Dualit finnes i flere farger. Du kan blant annet få den i kromet som på bildet til venstre, eller i glossy sort eller hvit. Nytt er også lysblå og rød. Se de ulike variasjonene her!

Håndtaket har en egen «easy grip» løsning for bedre og mer komfortabelt grep, og knappene er plassert slik at det skal være enkelt å benytte disse også når håndmikseren er i bruk.

Ledningssystemet på denne håndmikseren gjør det mulig å lagre ledningen inn i maskinen. Dette sørger for at du sparer skapplass ved oppbevaring av denne håndmikseren.


Kjøp Dualit Håndmikser Her!

Tilbehør til Dualit Håndmikser

Svart Dualit Håndmikser

Svart Dualit Håndmikser

Sammen med Dualit håndmikser følger en utstyrspakke med tilbehør. Du vil få med 2 stk. vanlige, flate visper. I tillegg følger det 2 stk. deigkroker samt en ballongvisp.

Det ekstra utstyret byttes lett ut ved å klikke på en avløser knapp på fremsiden av maskinen før vispene tas ut og eventuelt erstattes med nye.

Bestill Dualit Håndmikser hos KitchenTime.no!

Litt om Dualit

Dualit er et Britisk varemerke innen produksjon av kjøkkenutstyr til privat bruk så vel som profesjonelt bruk og catering.

Deres mest populære produkt er deres utvalg i Dualit brødristere, men de har samtidig flere gode produkter innenfor segmentet kjøkkenutstyr.

Dualits historie startet i 1946 da den britiske oppfinneren Max Gort-Barten kjøpte et lite verksted i Camberwell der han ønsket å utvikle sine ideer til produkter og senere forsøke å selge disse.

Finn ut mer om Dualit håndmiksere her!

Relaterte Produkter