Dualit Vannkoker

0

Dualit Vannkoker

Dualit Vannkoker

Det finnes flere modeller av Dualit vannkoker, og i dette innlegget skal vi se på modellene BODY og DOME. Begge modellene er trådløse.

Dette vil si at strømtilførselen er basert på en basestasjon koblet til kontakten, men vannkannene kan løftes av denne basen og plasseres trådløs på kjøkkenbordet ved servering av frokost eller på stuebordet dersom du ønsker å servere vann til te.

Se flere Dualit vannkokere her!

Dualit Vannkoker BODY

BODY vannkokeren rommer 1,5 liter vann og har med dette en god kapasitet. På begge sider av denne vannkokeren er det plassert en skala som viser hvor mange kopper vann som er i kannen. Dette er vannkokeren presentert i videoen over. Vannkokeren kombinerer stil og holdbarhet i polert rustfritt stål.

Dualit vannkoker finnes i flere farger. Se de ulike modellene her!

En slik Dualit vannkoker er både effektiv og stillegående. Skallet på vannkokeren er fylt med hurtigvarmende elementer som gjør at vannet blir varmt raskt. Håndtaket på denne vannkokeren er laget for å unngå at disse blir varme slik at du lettere skal kunne løfte denne.

Tuten på denne vannkokeren fra Dualit er gjort ekstra stor og tilpasset slik at den ikke skal dryppe. Vannkokeren har også et filter ved tuten slik at du skal unngå å få rusk i koppen.

Dualit Vannkoker DOME

Dualit vannkoker DOME

Dualit vannkoker DOMEDOME Dualit Vannkoker

DOME vannkokeren har et rundere og mer tradisjonelt design sammenliknet med BODY kannen. Denne kannen rommer 1,7 liter vann. Også denne vannkokeren har måleskala på sidene som forteller hvor mange kopper du koker.

Bestill Dualit Vannkoker her!

Vannkokeren har effektive innebygde elementer som sørger for en rask og effektiv oppvarming av vannet. Også denne vannkokeren er laget i rustfritt stål for høy kvalitet.

Klikk her for å se andre vannkokere!

Alternative Vannkokere

Annet Kjøkkenutstyr: