Dualit Vannkoker – Trådløse Vannkokere fra Dualit

0

Det finnes flere modeller av Dualit vannkoker, og i dette innlegget skal vi se på modellene BODY, Dualit Classic og Dualit Architect. Alle de tre modellene er trådløse.

Dette betyr at vannkokeren ikke er direkte tilkoblet strømkontakten. I stedet varmes vannet i vannkokeren opp ved at du plasserer den på en basestasjon. Dette gjør det mulig å ta med seg din Dualit vannkoker uten å bli begrenset av ledningens rekkevidde.

Dualit Vannkoker BODY

Dualit Vannkoker

Dualit Vannkoker

BODY vannkokeren rommer 1,5 liter vann og har med dette en god kapasitet. På begge sider av denne vannkokeren er det plassert en skala som viser hvor mange kopper vann som er i kannen. Dette er vannkokeren presentert i videoen over. Vannkokeren kombinerer stil og holdbarhet i polert rustfritt stål.

Dualit vannkoker finnes i flere farger. Se de ulike modellene her!

En slik Dualit vannkoker er både effektiv og stillegående. Skallet på vannkokeren er fylt med hurtigvarmende elementer som gjør at vannet blir varmt raskt. Håndtaket på denne vannkokeren er laget for å unngå at disse blir varme slik at du lettere skal kunne løfte denne.

Tuten på denne vannkokeren fra Dualit er gjort ekstra stor og tilpasset slik at den ikke skal dryppe. Vannkokeren har også et filter ved tuten slik at du skal unngå å få rusk i koppen.

Bestill Dualit Vannkoker hos ConfidentLiving.no!

Dualit Classic Vannkoker

Classic vannkoker fra Dualit har fått sitt design basert på den klassiske brødristeren deres. Vannkokeren er lekkert designet i krom med detaljer i fargene kobber eller rustfritt stål.

Vannkokeren har en maksimal kapasitet på 1,7 liter, men du kan varme opp helt ned til 1 kopp dersom du ikke har behov for mer vann. På siden av Classic vannkoker finner du måleskala i «cups» og i liter slik at du ikke varmer opp mer vann enn det du behøver.

Bestill Dualit Classic Vannkoker hos Shopping4Net.no!

Classic vannkoker fra Dualit er solid laget og er ment å vare en stund. Det solide designet har også medført at kannen alene veier hele 1,3 kg.

Dualit Classic Vannkoker - Kobber

Dualit vannkoker er utstyrt med et ergonomisk silikonhåndtak som gjør den mer komfortabel i bruk. Vannkokeren er også utstyrt med drypp-fri funksjon som begrenser søl fra vannkokeren samt deres «whisper boil» teknologi som begrenser støy fra vannkokeren.

Dualit Architect Vannkoker

Dualit Architect

Dualit Architect

Architect vannkoker er en av Dualit sine nyeste modeller. Det mest oppsiktsvekkende med Architect designet fra Dualit er at du har mulighet til å bytte ut vannkokerens farge.

Architect Vannkoker fra Dualit Bestiller du her!

Du kan ved å kjøpe panelsett i ulike farger bytte ut hvilken farge du ønsker å ha på vannkokeren. Fargepanelene finnes i farger som sort blank, apple candy rød, azure blå, sitrongul, canvas, hvit, lime og chili rosa.

Fargepanel til Dualit Architect

Se utvalget innen Architect fargepaneler til vannkoker!

Vannkokeren selv har et volum på 1,5 liter, og er designet i flott chrome. Vannkokeren er utstyrt med en måleskala opplyst i moderne blått lys.

Alternative Vannkokere