Emma Vannkoker fra Stelton

0

Emma-serien er en prisvinnende serie med kaffeservise fra Stelton. Emma serien er kanskje mest kjent for sine kaffekanner i lyseblå og grå fargetoner.

Emma vannkoker fra Stelton ble lansert i 2015. Vannkokeren er designet i tråd med de andre Emma produktene som først ble designet av Sebastian Holmbäck og Ulrik Nordentoft i 2013.

Bestill Emma Vannkoker fra Stelton!

Emma Vannkoker - Grå

Emma Vannkoker – Grå

Stelton Emma Vannkoker

Emma vannkoker fra Stelton har det samme lette designet som kaffekannen. Det lekre designet gjør at kannen med fordel kan plasseres på spisebordet. Kannen er utviklet i rustfritt stål, med håndtak i bøk.

Vannet varmes opp ved å plassere kannen på oppvarmingsbasen. Dette gjør at kannen i seg selv er trådløs, noe som gjør den mer praktisk og lettere å håndtere. Volumet på vannkokeren er på 1,2 liter.

Kannen har en 2-lags dobbeltvegg, som sørger for at yttersiden ikke får alt for høy varme. Sammen med Emma vannkoker fra Stelton følger også et eget kalkfilter. For økt sikkerhet avslutter kannen å varme opp vannet når det har nådd kokepunktet.

Se utvalget innenfor Emma Serien hos KitchenTime.no!

Emma Serien fra Stelton

Emma Serien fra Stelton

Fargevalg

Stelton sin Emma vannkoker er tilgjengelig i grå og lys blå farge. I de samme fargene finner du også annet til frokostbordet som eggeglass, sukkerskål, kaffekopper, skåler og annet.

Emma servise og kaffeutstyr kan selvfølgelig også kombineres med annet servise fra andre leverandører.

Trådløs Vannkoker

Trådløs Vannkoker

Emma fra Stelton – Prisvinnende Design

Emma serien fra Stelton, som denne vannkokeren er en del av, har siden 2013 vunnet flere designpriser. Designet vant en German Design Award i 2015, iF Product Design Award i 2014 og Red Dot Design Award i 2014.

Les mer om Emma sine designpriser hos b.dk!

Bestill Emma Vannkoker hos KitchenTime.no!

Emma Serien fra Stelton

Emma Serien fra Stelton