Erik Bagger Brødskål – Elegant Designet Brødskål

0
Erik Bagger Brødskål

Erik Bagger Brødskål

Erik Bagger brødskål kommer med sort og off-hvit brødpose. Brødskålen har et lekkert design i rustfritt stål. Brødskålen finnes i flere ulike størrelser slik at du kan finne en skål som dekker dine behov.

Erik Bagger brødskåler kommer i størrelsene:  large 24 cm, medium 20 cm og small på 14 cm. Det finnes også en høyere skål på størrelse 24 x 10 cm.

Se Utvalget innen Erik Bagger Brødskål Her!

Om du ønsker finnes det også lakkerte versjoner i størrelsen 24 cm disse kommer i sort og hvit.

Designet til Erik Bagger er laget for å være tidløst. Dette betyr at brødskålene vil være like tidsriktige i dag som de vil være fremover. Designet er stilfullt og enkelt uten at dette har gått på kompromiss med kvaliteten på produktet.

Brødskålene gir det lille ekstra og eksklusive inntrykket på frokostbordet og fremhever frokostrundstykkene på en god måte. Brødskålene fungerer ekstra godt om du serverer nybakte eller nystekte rundstykker til frokosten.

Bestill Erik Bagger Brødskål hos KitchenTime.no!

Erik Bagger Brødskål i Plast

Sort Erik Bagger Brødskål i Plast

Sort Erik Bagger Brødskål i Plast

Brødskålen fra Erik Bagger kommer også i en plastversjon som er langt rimeligere. Plastskålene er tilgjengelige i flere farger som sort, lilla og lime.

Brødskålene i plast kommer med en sort brødpose som tilbehør. Brødposene kan vaskes i vaskemaskinen på 30 grader.

Alternativt Bruk av Brødskålene

Det er ingenting som stopper deg fra å benytte en Erik Bagger brødskål til andre praktiske serveringer. Skålen fungerer også godt til bruk ved servering av chips så vel som fersk frukt eller nøtter.