Erik Bagger Ølglass – 50 cl / 45 cl

0

Erik Bagger ølglass byr på stil og eleganse. Med fokus på å bringe kvalitet inn i de produktene vi benytter til daglig har Erik Bagger utviklet flere serier med glass og servise til ulike anledninger.

Ølglassene til Erik Bagger er designet i Dansk tradisjon. Glassene er perfekte om du ønsker et glass øl til middagen eller til en rolig kveld hjemme i stuen.

Erik Bagger Elegance Ølglass og Snappsglass

Erik Bagger Ølglass

Erik Bagger Ølglass

I serien Elegance har Erik Bagger designet et ølglass med stett omkranset av en elegant metallring. Ølglassene gir en opplevelse av kvalitet og setter et avslappet preg på anledningen.

Sammen med Erik Bagger ølglass kan du i Elegance serien få en pakke med fire ølglass og fire matchende snapsglass. Dette settet er perfekt som bursdag- eller julegave til den glade øl-nyter, eller som en hverdagsgave til deg selv. Gavesettet finner du her.

Bestill Erik Bagger Ølglass hos KitchenTime.no!

Elegance ølglassene kan også kjøpes i pakker på to glass. Ølglassene er på 50 cl og snapsglass på 5 cl.

Operaens Restauranter Ølglass

Erik Bagger - Operaens Restauranter

Erik Bagger – Operaens Restauranter

Operaens restauranter er en serie med glass som ble designet av Erik Bagger for The Copenhagen Opera Restaurants. Med disse ølglassene ønsket Erik Bagger, gjennom et stilrent skandinavisk uttrykk, å skape fremtidens klassikere.

Erik Bagger «Operaens Restauranter» ølglass er laget i krystallklart blyfritt glass og er designet for å gi den optimale smaksopplevelse. Disse ølglassene kan kjøpes i sett på 2 glass som rommer 45 cl.

Om du er glad i gode glass i flott Dansk design kan vi også anbefale dette settet med Cognac glass fra Normann Copenhagen.

Klikk her for å bestille Erik Bagger Ølglass!

Andre Typer Drikkeglass