Eva Solo Brødboks – Ferskt Brød i Rålekker Brødboks

0

Eva Solo Brødboks

Om du er opptatt av å ha det pent på kjøkkenbenken, er en Eva Solo brødboks midt i blinken. Med en brødboks unngår du at den typiske Rimi eller Kiwi posen preger kjøkkenbenken din.

Klikk her for Sort Eva Solo brødboks!

Design er selvfølgelig i fokus på denne brødboksen fra Eva Solo. Brødboksen kommer i sort og i grå slik at du kan få et design som passer din smak.

Ikke bare er en Eva Solo brødboks lekker å se på. Den er også svært funksjonell. Brødboksen holder brødet ferskt lenge. Brødet blir ikke for tørt, og heller ikke for fuktig slik det ofte blir når man lagrer det i brødposer.

Grå Eva Solo brødboks

Klikk her for grå brødboks!

Brødboksen kan selvfølgelig også benyttes til boller eller kjeks om dette skulle være ønskelig. Mange benytter også brødboksen for å holde krydder og liknende ferskt.

Eva Solo brødboks er laget i rustfritt stål og lokket er laget i fleksibel plast og med et kunststoff som holder brødet ferskt.

Eva Solo er et Dansk firma med fokus på design, funksjonalitet og kvalitet. Ikke bare skal kjøkkenutstyret de lager fungere godt, men det skal også holde lenge og være vakkert å se på.

Bredden på brødboksen er på 42 cm og den er 22 cm høy og 16 cm dyp.

Andre Brødrelaterte Produkter

Annet Kjøkkenutstyr: