Eva Solo Knivblokk og Knivmagnet

0
Eva Solo Knivblokk

Eva Solo Knivblokk

Knivblokken fra Eva Solo er en smart og lekker løsning som tar seg godt ut på kjøkkenbenken.

Knivblokken er formet som en boks i sort, hvit eller grå aluminium og et fleksibelt foldet trekkspill liknende skillevegger i plast for å holde knivene beskyttet og separert fra hverandre.

Se De Ulike Knivblokkene fra Eva Solo Her (Velg farge)!

Eva Solo knivblokk er ikke bare ment som en knivblokk, men fungerer også alternativt som en oppbevaringsplass for sleiver, salatbestikk og annet kjøkkenutstyr som det er naturlig å ha stående fremme på kjøkkenbenken.

Dette systemet gir plass til over 40 ulike kniver og andre kjøkkenredskaper. Skilleveggene i plast kan enkelt tas ut og vaskes i oppvaskmaskinen, mens du tørker av metallboksen med en våt klut. Se hvordan i videoen under:

Smart Eva Solo Knivblokk

Hvit Eva Solo Knivblokk

Hvit Eva Solo Knivblokk

Knivblokken fra Eva Solo er tilgjengelig i tre ulike fargevalg; sort, hvit og grå/aluminium.

Knivblokken er formet skrå med en enkel vinkel på boksen slik at kjøkkenknivene er lettere å få tak i.

En knivblokk hvor det også er plass til annet kjøkkenredskap er praktisk da den sørger for at de mest brukte kjøkkenredskapene er lett tilgjengelige. Knivblokken tar også bedre vare på knivene sammenliknet med å la de ligge i en skuff, samtidig som du reduserer sjansen for å kutte deg når du roter i skuffen.

Se Knivblokkene fra Eva Solo Her!

Eva Solo Knivmagnet

Eva Solo Knivmagnet

Eva Solo Knivmagnet
Eva Solo knivmagnet er et annet alternativ om du ser etter en god måte å oppbevare dine kjøkkenkniver på. Settet med knivmagneter kommer i pakker på fire magneter som hver kan holde opp til to kniver.

Les mer om Knivmagnetene her!

Knivmagnetene er omkranset av en sirkel i rustfritt stål og har samtidig en beskyttende gummifot. Det følger skruer for montering på vegg med i pakken og de er enkle å montere fast.

For å lese mer om Eva Solo knivblokk eller Eva solo knivmagnet, klikk på de aktuelle lenkene på denne siden!

Andre Typer Kniver

Annet Kjøkkenutstyr: