Eva Solo Knivblokk og Knivmagnet

0
Eva Solo Knivblokk

Eva Solo Knivblokk

Knivblokken fra Eva Solo er en smart og lekker løsning som tar seg godt ut på kjøkkenbenken.

Knivblokken er formet som en boks i sort, hvit eller grå aluminium og et fleksibelt foldet trekkspill liknende skillevegger i plast for å holde knivene beskyttet og separert fra hverandre.

Se De Ulike Knivblokkene fra Eva Solo Her (Velg farge)!

Eva Solo knivblokk er ikke bare ment som en knivblokk, men fungerer også alternativt som en oppbevaringsplass for sleiver, salatbestikk og annet kjøkkenutstyr som det er naturlig å ha stående fremme på kjøkkenbenken.

Dette systemet gir plass til over 40 ulike kniver og andre kjøkkenredskaper. Skilleveggene i plast kan enkelt tas ut og vaskes i oppvaskmaskinen, mens du tørker av metallboksen med en våt klut. Se hvordan i videoen under:

Se Flere Alternativer til Knivblokk!

Smart Eva Solo Knivblokk

Hvit Eva Solo Knivblokk

Hvit Eva Solo Knivblokk

Knivblokken fra Eva Solo er tilgjengelig i tre ulike fargevalg; sort, hvit og grå/aluminium.

Knivblokken er formet skrå med en enkel vinkel på boksen slik at kjøkkenknivene er lettere å få tak i.

En knivblokk hvor det også er plass til annet kjøkkenredskap er praktisk da den sørger for at de mest brukte kjøkkenredskapene er lett tilgjengelige. Knivblokken tar også bedre vare på knivene sammenliknet med å la de ligge i en skuff, samtidig som du reduserer sjansen for å kutte deg når du roter i skuffen.

Se Knivblokkene fra Eva Solo Her!

Eva Solo Knivmagnet

Eva Solo Knivmagnet

Eva Solo “Magneto” Knivmagnet

Eva Solo «Magneto» knivmagnet er et annet alternativ om du ser etter en god måte å oppbevare dine kjøkkenkniver på.

Knvimagneten fra Eva Solo er designet av Poul Solbjerg og Peter Egelund. Magneto har plass til oppbevaring av opptil 8 store kniver.

Les mer om Magneto Knivmagnet!

Knivmagneten fra Eva Solo har en lengde på 28 cm, noe som gjør den relativt kompakt. Den smarte løsningen med taggete magnetfester gjør at man får plass til flere kniver enn på en standard knivmagnet som gjerne er fra 40-50 cm lang.

 

Andre Typer Kniver