Eva Solo Nordic Kitchen Servise – Servise i Svart Stentøy

0

Eva Solo sitt Nordic Kitchen servise er en ny servise-serie som ble lansert i 2017. Nordic Kitchen servise er en del av den allerede eksiterende Nordic Kitchen serien som omfatter stekepanner og kjeler i svart med detaljer i tre.

Eva Solo Nordic Kitchen Servise

Eva Solo Nordic Kitchen servise er laget i svart stentøy. Dette gir serviset et rustikt preg som passer godt inn i det nordiske designbildet. Samtidig er serviset enkelt i sitt design med et funksjonelt og minimalistisk resultat.

Bestill Nordic Kitchen Tallerkener 17 – 25 cm!

Nordic Kitchen serviset fra Eva Solo er kun tilgjengelig i svart. Svart er kanskje ikke den vanligste fargen på serviser, men i stentøy fungerer det meget godt. Serviset passer best til hverdagsbruk, men kan også benyttes til mere høytidelige selskaper og middager.

Eva Solo Nordic Kitchen Tallerken

Deler i Nordic Kitchen Servise

I Nordic Kitchen serien fra Eva Solo finner du tallerken i flere størrelser. Velg mellom diameter på 17 cm, 21 cm og 25 cm. Videre finner du også en dyp tallerken med diameter på 20 cm. I servise-serien finner du også en kaffekopp med volum på 30 cl, også den laget i stentøy.

Eva Solo Nordic Kitchen Tekanne

Bestill Nordic Kitchen Tekanne fra Eva Solo!

 

Eva Solo Nordic Kitchen Servise

I tillegg kan du velge mellom ulike Nordic Kitchen boller fra 0,4 liter og opp til 2 liter, samt serveringsfat.

Fra den opprinnelige Nordic Kitchen serien kan man også finne ulike kasseroller, gryter og stekepanner samt annet praktisk kjøkkenutstyr.

Design Inspirert av Nordisk Miljø og Natur

Nordic Kitchen designet er inspirert av det nordiske klimaet. De skriver selv:

«I Norden har vi mørke vintre, lyse netter, bjørkeskog, bær, fjell og hav. Det naturlige lyset er spesielt og det er også våre designtradisjoner.

Eva Solo Nordic Kitchen Gryte og Kjele

Alt dette smelter flott sammen i det nye og rustikke steintøyserviset fra Nordic Kitchen. Materialene er leire og tre, og fargene er rå. Den gjennomgående stilen i serviset er minimalistisk.»

Serviset er lett å stable, og kan benyttes i stekeovn, mikrobølgeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin. Smørebrettet i tre vaskes for hånd.

Bestill Nordic Kitchen Servise hos NordicNest.no!