Eva Solo Serveringsbrett – Trygg og Effektiv Servering

0

Eva Solo serveringsbrett er et flott og samtidig effektivt serveringsbrett. Serveringsbrettet fra Eva Solo kommer med høye kanter og har samtidig bunnen belagt i gummi slik at glass og bestikk ikke skal skli så lett på overflaten.

De høye kantene og den gummibelagte bunnen på Eva Solo serveringsbrett sørger for at du har en tryggere og enklere måte å servere på når du skal dekke bordet.

Bestill Eva Solo Serveringsbrett hos KitchenTime.no!

Eva Solo Serveringsbrett

Eva Solo Serveringsbrett

Effektiv Servering med Serveringsbrett

Et serveringsbrett er praktisk om man har mange gjester, eller om man skal spise ute i hagen eller på terrassen. Istedenfor å gå flere turer frem og tilbake kan man få med mesteparten av servise og mat på serveringsbrettet på en eller kanskje to omganger.

Eva Solo serveringsbrett har en god størrelse på 34 x 50 cm som gir god plass, samt store håndtak som gjør serveringsbrettet lett å håndtere. Kanten rundt brettet har en høyde på ca 7 cm.

Les mer om Eva Solo sitt Serveringsbrett hos KitchenTime!

Eva Solo er også opptatt av design og har laget dette flotte brettet i svart kunststoff (ABS Plast) med en smal kant i rustfritt stål. Eva Solo sin visjon er å skape kjøkkenutstyr i eksklusivt design som kombinerer estetikk, funksjonalitet og høy kvalitet. Disse verdiene er godt gjenspeilet i dette serveringsbrettet.

Andre populære produkter fra denne leverandøren er Eva Solo kaffekanne, Eva Solo vinglass, eller Eva Solo drikkeglass.

Se flere Serveringsbrett!

eva-solo-serveringsbrett-kanne

Dekk på og Server med Eva Solo Serveringsbrett

Med dette brettet oppnår du en rask og effektiv dekking av bordet. Om du skal invitere til grillfest i hagen, vafler med jordbærsyltetøy på terrassen, eller om du skal ha middagsgjester i stuen så vil du med hjelp av et godt serveringsbrett gjøre denne prosessen mer effektiv.

Da Eva Solo har designet sitt serveringsbrett med høye kanter og sklisikker bunn vil du samtidig også oppnå en ekstra sikkerhet når du frakter serveringsbrettet frem til spisebordet. Dette kan være spesielt praktisk om du skal ha med mat eller servise ut i hagen.

Serveringsbrettet fra Eva Solo bestiller du hos KitchenTime!