Eva Solo Tekanne – 3 Flotte Tekanner fra Eva Solo

0

Globe Tekanne fra Eva Solo

Globe serien fra Eva Solo er en av de nyere seriene fra Eva Solo, og ble lansert i 2016. Tekannene i Globe serien har et moderne skandinavisk design.

Globe Tekanne - Eva Solo

Globe Tekanne – Eva Solo

Globe Tekanne fra Eva Solo er laget i glasert stentøy, og er utstyrt med  dryppfri hellekant. Volumet på tekannen er på 1,4 liter.

Bestill Eva Solo «Globe» Tekanne hos NordicNest.no!

I Globe serien fra Eva Solo finner du også skåler, kopper, melkekanne, sukkerskål og annet som kan benyttes til å bygge et større te-servise.

Eva Solo Globe tekanne er tilgjengelig i de tre duse fargene Nordic blue, Nordic gray og Nordic green.

Se Utvalget i Farger hos Nordic Nest!

My Big Tea Tekanne fra Eva Solo

«My Big Tea» tekanne fra Eva Solo er en mer tradisjonell tekanne, samtidig som den har et moderne preg.

Eva Solo Tekanne - My Big Tea

Eva Solo Tekanne – My Big Tea

Tekannen fra Eva Solo er utstyrt med et strikket trekk i tekstil som hjelper til med å holde teen varm. Trekket skaper samtidig et lunt uttrykk. Trekkene finnes i nordisk strikkemønster, rosa striper, grå eller rød. Du kan også strikke ditt eget trekk med de fargene og mønstrene du ønsker.

Bestill «My Big Tea» Tekanne fra Eva Solo!

Eva Solo Pink Stripes

Tekannen er utviklet i porselen og er utstyrt med en dryppfri helletut.

Eva Solo Tebrygger

En annen populær tekanne fra Eva Solo er deres tebrygger fra serien med det fengende navnet ”A way of relaxing”. Tekannen kommer med 2 glass, brygginnsats og isolerende drakt for bevaring av varmen.

Eva Solo Tebrygger

Eva Solo Tebrygger

Det patenterte filtersystemet gjør at du kan brygge te på ulike måter samt at det går helt ned til bunnen slik at du også kan brygge kun en halv tekanne. Også Eva Solo sin tebrygger tåler å bli vasket i oppvaskmaskin.

Bestill Eva Solo Tebrygger hos NordicNest.no!

Med tre forskjellige Eva Solo tekanner å velge mellom håper jeg du finner en tekanne som faller i smak. Eva Solo er kjent for sitt interiør og leverer i tillegg til tekanner mange andre produkter.

Andre Produkter fra Eva Solo