Eva Solo Tekanne – Sort og Hvit ”My Tea” Tekanne fra Eva Solo

0
Eva Solo Tekanne

Eva Solo Tekanne

Eva Solo tekanne ”My Tea” er ideell for både den single te-elskeren eller de som er alene om å ta en kopp te mens de andre rundt bordet drikker kaffe.

Eva Solo sin tekanne rommer 0,75 liter te som gjør den perfekt til te-koppen ved frokostbordet om morgenen eller til avslapping senere på kvelden.

Tekannen fra Eva Solo fåes i hvit og sort og er laget av porselen, rustfritt stål og silikon. Tekannen er dryppfri og tåler samtidig å bli vasket i oppvaskmaskinen.

Bestill Eva Solo tekanne her!

Eva Solo Tebrygger

Eva Solo Tebrygger

En annen populær tekanne fra Eva Solo er deres tebrygger fra serien med det fengende navnet ”A way of relaxing”. Tekannen kommer med 2 glass, brygginnsats og isolerende drakt for bevaring av varmen.

Det patenterte filtersystemet gjør at du kan brygge te på ulike måter samt at det går helt ned til bunnen slik at du også kan brygge kun en halv tekanne. Også Eva Solo sin tebrygger tåler å bli vasket i oppvaskmaskin.

Les mer om Eva Solo tebrygger her!

Med to forskjellige Eva Solo tekanner å velge mellom håper jeg du finner en tekanne som faller i smak. Eva Solo er kjent for sitt interiør og leverer i tillegg til tekanner mange andre produkter. Klikk her for en oversikt over produkter fra Eva Solo!

Andre Produkter fra Eva Solo

Annet Kjøkkenutstyr: