Eva Solo Tørkerullholder – Papirrullholder fra Eva Solo

0

En tørkerull er alltid praktisk når man skal lage mat. Enten man ønsker å sløye fisk, jobber med marinert kjøtt, eller renser frukt og grønnsaker, så er det alltid godt å ha en tørkerull tilgjengelig.

Eva Solo Tørkerullholder

Også når man spiser kan det være praktisk med en tørkerullholder i nærheten. Dette gjelder for reker og sjømat, spareribs, kyllingvinger og annet klissete.

Bestill Eva Solo Tørkerullholder!

Når man skal sette frem en tørkerull på matbordet, eller ha den stående på kjøkkenbenken, er det alltid greit at den er litt representabel. Med Eva Solo tørkerullholder, sørger du for at tørkerullen blir flott fremstilt.

Tørkerullholder med Detaljer i Skinn

Eva Solo Tørkerullholder

Eva Solo tørkerullholder er designet av Claus Jensen og Henrik Holbæk. Tørkerullholderen er en av flere Eva Solo produkter designet av denne duoen.

Bestill Eva Solo Tørkerullholder hos Nordic Nest!

Papirrullholderen fra Eva Solo er designet i rustfritt stål. På toppen av holderen er det festet et håndtak i lær, slik at det er lettere å flytte den. På undersiden av tørkerullholderen er det gummi slik at den blir mer stabil.

Tørkerullholder med hempe fra Eva Solo

Eva Solo tørkerullholder sørger for elegant oppbevaring og presentasjon av tørkerullen, slik at du kan sette den frem på bordet.

Se også andre Tørkerullholdere!

Eva Solo Papirrullholder Holder Papiret Tørt

Eva Solo Tørkerullholder - Håndtak

Ved siden av at det ser penere ut når man oppbevarer tørkerullen på en pen tørkerullholder, sørger Eva Solo tørkerullholder også for å holde rullen tørr.

Her Finner Du Tørkerullholder fra Eva Solo!

Uten en tørkerullholder ville man oftere plassert tørkerullen direkte på kjøkkenbenken, eller på festbordet. Her er det ofte allerede søl som raskt trekker inn i tørkepapiret og gjør den klissete. Dersom man har mye søl på fingrene blir tørkerullen også gjerne sølete når man flytter den rundt eller forsøker å ta av at tørk.

Unngå at din Eva Solo tørkerullholder sklir

Med Eva Solo tørkerullholder reduserer du dette ved at tørkerullen står mer stødig, og at det dermed blir lettere å ta av papir fra rullen uten at man tar direkte på den.