Eva Solo Vannkoker – Elegant og Trådløs Vannkoker fra Eva Solo

0

Eva Solo Vannkoker

Eva Solo Vannkoker

Eva Solo vannkoker er designet for å ta seg pent ut på stuebordet. Det er derfor benyttet et elegant design der det meste av elektronikken og motorikken i vannkokeren er godt gjemt.

Bestill Eva Solo Vannkoker: 

Velg Svart, Rød eller Hvit Modell

Designet på Eva Solo vannkoker minner mye om utformingen på deres populære kaffekanne. Formen er også lik deres vannkarafler. Du kan få Eva Solo vannkoker i fargene svart og hvit.

Vannkokeren er utviklet med en oppvarmingsbase med ledning. Dette gjør at du etter vannet er varmet opp, enkelt kan ta med deg vannkokeren dit hvor du ønsker å benytte det varme vannet.

Funksjonell Vannkoker

Eva Solo Vannkoker Hvit

Eva Solo Vannkoker Hvit

Selv om vannkokeren fra Eva Solo er elegant designet, er den samtidig også funksjonell. Vannkokeren har kapasitet til opp til 1,5 liter og er utstyrt med måleenhet på siden som vil fortelle deg hvor mye vann det er igjen i kannen.

Klikk Her for å Bestille Eva Solo Vannkoker!

Eva Solo vannkoker er samtidig utstyrt med deres anerkjente dryppfrie kant som sørger for at det ikke drypper når du heller fra den.

Vannkokeren fra Eva Solo er uten lokk, noe som gjør det enkelt å fylle den med vann. Ulempen med dette er at varmen fortere vil forsvinne fra vannet da kannen ikke er isolert.

Av sikkerhetsmessige årsaker er Eva Solo vannkoker utstyrt med en automatikk som gjør at den slår seg av når vannet er ferdig oppvarmet. Denne funksjonen sørger også for at vannkokeren ikke tørrkokes.

Velg Mellom Hvit og Svart Eva Solo Vannkoker

tekoker-vannVannkokeren fra Eva Solo kommer i hvit og svart design. Her må du selv velge den fargen som du synes passer deg og dine omgivelser best.

Bestill Eva Solo Vannkoker hos Bakeren og Kokken!

Vannkokeren er designet for å kunne tas med ut av kjøkkenet og inn i stuen. På bakgrunn av dette er den designet med eleganse og estetikk. Et annet viktig punkt for å få til denne visjonen for vannkokeren er at den er plassert på en base og at kannen selv derfor er uten ledning.

Hjemmeside Eva Solo