Eva Trio Gryter og Kjeler

0

Eva Trio har et stort utvalg i ulike kjeler og gryter. Varemerket «Eva Trio» er en del av Eva Solo sitt sortiment og omfatter produkter til matlaging, oppdekking og servering av mat.

Grytene og kjelene fra Eva Trio er produkter i høy kvalitet. Kokekarene er enkle samtidig som de er elegante og er skapt for å brukes dag etter dag i år etter år.

Nyhet: Eva Solo Gravity Gryte

Ønsker du flere tips til gryter kan du se vår nye oversikt over grytesett. Her vil du finne gryter fra leverandører som WMF, Zwilling, Tefal og mange andre. Se også vår omtale om WMF Gryter!

Dura Line Eva Trio Kjeler

Dura Line Gryte og Stekepanne fra Eva Trio

Dura Line Gryte og Stekepanne fra Eva Trio

Dura Line er en serie med svarte, eller skifergrå, Eva Trio gryter, kjeler, stekepanner, wok og ildfaste former. Serien er laget i aluminium og har et innvendig «slipp-lett» belegg som hindrer at maten brenner seg fast i kokekaret.

Startsett i Dura Line serien!

«Slipp-lett» belegget gjør det også mulig å steke mat med lite eller uten fett eller olje. Overflaten i glasshard aluminium gjør samtidig kjelene og grytene enkle å rengjøre.

Eva Trio Dura Line

Eva Trio Dura Line

Den svært kraftige og holdbare aluminiumen sørger for optimal varmefordeling og derfor svært gode steke- og kokeegenskaper. Dura Line serien kan benyttes på alle typer varmekilder, inkludert induksjon. Den ildfaste formen benyttes i stekeovnen.

Dura Line grytene og kjelene kan bestilles hos Bakeren og Kokken!

Hvite Eva Trio Gryter og Kjeler med Keramisk Belegg

Eva Trio White Line

Eva Trio White Line

Se Eva Trio Kjeler og Gryter i White Line Serien her!

White Line serien er et sett med hvite Eva Trio kjeler og gryter med keramisk belegg. White Line serien er laget i robust aluminium med et ytre dekket av hvitt keramisk belegg.

Også i White Line serien er grytene og kjelene utstyrt med «Slipp-lett» belegg som sørger for at ingenting fester seg eller brenner seg fast i kokekaret.

Grytene og kjelene er meget rengjøringsvennlig og de holder godt på sin hvite farge selv gjennom mye bruk og mange vask.

Grytene og kjelene fra Eva Trio i hvit farge kan benyttes på alle stekeplater, inkludert induksjon.

Grytene og kjelene i White Line serien kan bestilles hos Nordic Nest!

Eva Trio Multi Kjeler og Gryter

Eva Trio Multi

Eva Trio Multi

Multi-serien med kjeler og gryter fra Eva Trio har en trelags oppbygging med en kjerne av aluminium og et ytre og indre lag av rustfritt stål. Navnet «Multi» kommer av multi-layer og beskriver nettopp disse lagene.

Bestill Eva Trio Multi Gryter hos Bakeren og Kokken!

Denne flerlagsteknologien sørger for god varmefordeling og ypperlige steke- og kokeegenskaper. Som de andre kjelene og grytene fra Eva Trio er også Multi serien utstyrt med «Slipp-lett» belegg for å hindre at mat fester seg eller brenner seg fast i bunnen.

Eva Trio Multi Gryte og Traktørpanne

Eva Trio Multi Gryte og Traktørpanne

Multi serien kan også benyttes på alle varmekilder inkludert induksjon. Kjelene finnes i en rekke størrelser.

Om du går på oversikten over Eva Trio produkter vil du finne mange flere av deres kjeler og gryter!

Alternative Gryter og Stekepanner