Filippa K Krus – Klesdesign møter Porselen

0

Ideen bak Filippa K sine krus er å implementere tekstilfølelse og mønstre i porselen. Filippa K krus finnes i dag med en rekke ulike mønstre og design.

Filippa K er, som du kanskje vet, et svensk designerbrand. Filippa K ble startet av Filippa Knutsson i 1993 og designer klær i skandinavisk design. I dag er Filippa K en av de største motehusene i Sverige.

Bestill Filippa K Krus hos NordicNest.no!

Filippa K Krus

Filippa K Krus

Arbeidet med Filippa K sine te- og kaffekrus er et samarbeide med Rörstrand Porselen som ble startet opp i 2003. Rörstrand Porselen og Filippa K ønsket å kombinere deres interesse for design, og gjennom dette forsøke å implementere Filippa K sin forståelse for klesdesign inn i en serie med Filippa K porselen krus.

Koppene fra Filippa K er også Tilgjengelig hos Shopping4Net!

Filippa K Krus Design

Filippa K serien fra Rörstrand Porselen omfattet opprinnelig kun krus, men seriens popularitet har ledet til at det i dag både finnes ulike tallerkener og skåler med flere av de ulike Filippa K designene.

I serien finner du en håndfull design som er en fast del av kolleksjonen. Ved siden av disse kommer det hvert år et nytt design som så tas ut av markedet etter en stund.

2017 Krus fra Filippa K - Pearl og Coal

2017 Krus fra Filippa K – Pearl og Coal

Dette gjør at Filippa K krus har blitt et samleobjekt der flere av koppene er tatt ut av butikkene og kun er tilgjengelig på det private markedet.

Se De Ulike Filippa K Koppene hos Nordic Nest!

Nye Filippa K kopper for 2017 er de rosa krusene «Pearl» og de svarte krusene «Coal». Da 2017 er slangens år har årets kopper blitt designet med slangeskinnmønster.

filippa-k-nye

Krus i Porselen

Filippa K koppene er laget i feltspatporselen og har et volum på 31 cl. De finnes også i Espressokopp-utgaver med volum på 15 cl.

For de faste mønstrene i serien finner man også asjetter med diameter på 19 cm, og dype tallerkener på 40 cl eller 4 dl.

Bestill Filippa K Krus hos Shopping4Net.no!

Servise fra Filippa K

Servise fra Filippa K

Koppene og asjettene kan selvfølgelig kombineres slik at du får komplette sett. De ulike designene går også inn i hverandre slik at du lett kan kombinere krus og asjetter fra forskjellige mønster.

Feltspatporselenet tåler mikrobølgeovn, stekeovn opp til 250 grader celsius og fryser. Det er anbefalt at man vasker krusene for hånd.

Filippa K design