Georg Jensen Karaffel – Cobra Karaffel i Glass eller Stål

0
Georg Jensen Cobra Karaffel

Cobra karaffel fra Georg Jensen er en del av Georg Jensens Cobra serie, designet av Constantin Wortmann. I Cobra serien fra Georg Jensen finner du ved siden av karafler, også ulike servisedeler, lysestaker, skåler og lamper.

Bestill Georg Jensen Cobra Karaffel hos NordicNest.no!

Georg Jensen Cobra karaffel finnes både i en glass-versjon, og i en versjon i blankpolert rustfritt stål. Karaflene egner seg godt både for å pynte opp frokostbordet og selskapsbordet, og kan gjerne benyttes i kombinasjon med de andre delene i Cobra serien fra Georg Jensen.

Slangeformet Karaffel

Georg Jensen Cobra Karaffel

Cobra karaffelen fra Georg Jensen er, som navnet tilsier, inspirert av de organiske formene fra kobraslangen. Serien kjennetegnes av de skarpe kurvene og de store vridningene i formen.

Den unike og organiske formen på Cobra serien fra Georg Jensen skaper et uttrykksfullt og samtidig harmonisk design.

Se Hele Cobra Serien fra Georg Jensen Her!

Cobra karaffel er samtidig flott utformet, og gjør seg godt til å pynte opp serveringsbordet. Dette gjelder både om du ønsker å servere vann til middagen, eller appelsinjuice til frokosten.

Georg Jensen Karaffel i Rustfritt Stål

Georg Jensen Cobra karaffel i rustfritt stål.

Den sølvfargede karaffelen er produsert i blankpolert rustfritt stål, og passer med dette godt sammen med de blankpolerte lysestakene i Cobra serien.

Bestill Georg Jensen Cobra Karaffel i Blankpolert Rustfritt Stål!

Stålkaraffelen har et volum på 1,2 liter, og en høyde på 33 cm. Karaffelen ble designet i 2014.

Georg Jensen Karaffel i Glass

Georg Jensen Cobra karaffel i Glass

Georg Jensen Cobra karaffel kommer også i en utgave i glass. Denne egner seg godt til frokostbordet, eller til servering av vann, eller alternativt som vinkaraffel.

Bestill Georg Jensen Cobra Glasskaraffel!

Sammenlignet med karaffelen i rustfritt stål er glasskaraffelen i Cobra serien litt mindre. Karaffelen har et volum på 0,75 liter og en høyde på 29 cm. Også denne karaffelen ble designet i 2014.

Georg Jensen Alfredo Glasskaraffel

Alfredo Karaffel fra Georg Jensen

En annen glasskaraffel fra Georg Jensen er deres Alfredo Karaffel. Karaffelen er utviklet av Alfredo Häberli og er en del av Georg Jensen Alfredo serien.

Bestill Alfredo Karaffel hos Nordic Nest!

Georg Jensen Alfredo karaffel er laget i glass, og har en unik propp i eik tre. Alfredo karaffelen har en høyde på 32 cm, og rommer 1 liter.