Georg Jensen Lysestake – Cobra Lysestaker fra Georg Jensen

0

Cobra lysestake er en serie med lysestaker fra Georg Jensen. Lysestakene har fått navnet «Cobra», etter kobraslangen, basert på den slangeinspirerte formen.

Georg Jensen Lysestake

Cobra lysestake fra Georg Jensen ble designet av Constantin Wortmann i 2008. Ved siden av lysestaker, finner man i Cobra-serien også lamper, drikkeglass, krus, fat, karafler og annet. Alle delene er preget av den bølgede formen som kjennetegner Cobra-serien.

Bestill Cobra Lysestake fra Georg Jensen!

Georg Jensen Cobra ble raskt meget populær og blir, på tross av sin relativt unge alder, allerede betraktet som en klassiker.

Cobra Lysestake i Tre Størrelser

Cobra Lysestake fra Georg Jensen

Georg Jensen lysestake er tilgjengelig i flere ulike størrelser. Lysestaken finnes i utgaver på 16 cm, 20 cm og 24 cm. Lysestakene kan kjøpes enkeltvis, men finnes også i en pakke med alle de tre størrelsene.

Cobra Lysestake Gulvmodeller

Ved siden av Cobra lysestaker til bruk på bordet eller på bokhyllen, finner du også større Cobra lysestaker i gulvutgave. Dette er større Georg Jensen Cobra lysestaker som plasseres på gulvet. Gulvutgaven av lysestaken fra Georg Jensen finnes i utgaver på 40, 50 og 60 cm.

Se de Ulike Størrelsene innen Cobra Lysestaker!

Cobra lysestake fra Georg Jensen kommer i utgaver i blankpolert rustfritt stål. Dette er den sølvfargede utgaven i serien. Lysestakene finnes også i en utgave i stål belagt med 18k roségull, samt en utgave belagt med 18k gull.

Velg mellom ulike fargevalg

Vakkert Skandinavisk Design

Cobra lysestakene representerer flott klassisk skandinavisk design, og passer også godt i kombinasjon med annet fra Georg Jensen. Lysestakene kan samtidig gjerne kombineres i ulike størrelser slik at du får en dynamisk og levende dekor.

Georg Jensen lysestakene er elegante og majestetiske i sin form, og gjør seg godt både på benken, i vinduskarmen, på et bord eller i en bokhylle.

Bestill Georg Jensen Lysestake hos Nordic Nest!

Designerens ønsker var å skape en tradisjonell lysestake til det moderne hjem. De dynamiske svingningene i lysestakens form, er med på å skape en følelse av bevegelse og tiltrekker seg på denne måten oppmerksomhet.