Global Knivblokk – Ta Vare på Dine Kokkekniver!

0

Om du har kokkekniver fra Global vil en Global knivblokk kunne ta godt vare på knivene dine. Global knivblokk finnes i flere ulike modeller, alt etter hva du best liker.

Vi har samlet flere av deres ulike knivblokker slik at du lettere skal kunne finne en som passer deg.

Ønsker du å vite mer om Global kniver kan du lese vår omtale her! Du kan også se på deres utvalg av ulike knivsett!

Global Knivblokk GKB-52

Global Knivblokk GKB-52

Global Knivblokk GKB-52

Global sin GKB-52 knivblokk har plass til opp til 9 kniver samt en knivsliper øverst. Høyden på knivblokken er synkende men lengden til knivbladet på den lengste kniven er på 23 cm. Slipestaven kan være opp til 24 cm lang.

GKB-52 finnes i fargene sort, hvit, rød og metall. Knivblokkene er utstyrt med små detaljer nedover på fremsiden som gir en fin kontrast.

Se De Ulike Knivblokkene i GKB-52 Serien hos BakerenogKokken.no!

Global knivblokk GKB står på en svart non-slip base som kan demonteres ved rengjøring. Høyden på hele knivblokken er på 32 cm.

I videoen under ser du denne Global knivblokken i bedre detalj. Her vil du også se hvor store mellomrom det er mellom de ulike hullene. Det følger ikke med kniver i knivblokken. Disse må kjøpes separat.

Stor Oversikt: Se Flere Alternativer til Knivblokk!

Global Knivblokk G-835 / BD

global-knivblokk-835

En annen modell av Global knivblokker. Denne modellen har en høyde på 28 cm og kapasitet til opp til 10 kniver samt slipestav.

Global Knivblokk G-835 / BD Kan Bestilles hos Bakeren og Kokken!

Knivblokken er utstyrt med svarte detaljer som gjenspeiler detaljene i skaftet på Global knivene. Knivblokken er laget i rustfritt stål, med non-slip base for å unngå at den sklir.

Global T-Line Knivblokk

Global T-Line Knivblokk

Global T-Line Knivblokk

Global T-Line knivblokk er designet av Komin Yamada, som designet Global knivene i 1985. T-Line navnet kommer av den T-formede buen hvor man plasserer knivene.

Bestill Global T-Line Knivblokk hos Bakeren og Kokken!

T-Line knivblokken fra Global har plass til tre store kniver, to mellomstore og to små kniver. Totalt 7 ulike Global kniver.

Global Z-Line Knivblokk

Global Z-Line Knivblokk

Global Z-Line Knivblokk

Z-Line knivblokk fra Global er også designet av Komin Yamada og er da naturlig nok formet som en Z. Dette er en noe mindre knivblokk en Global T-Line modellen og har plass til to store kniver, to mellomstore og 1 liten kniv.

Bestill Global Z-Line Knivblokk hos Bakeren og Kokken!

Både Z-Line og T-Line knivblokkene er utstyrt med de små svarte prikkene som man kjenner fra håndtakene på Global kniver.

Relaterte Prodkter: