Gloria Lysestake – Klong Gloria Lys i Messing og Sølv

0

Gloria lysestake har fått navnet etter englenes glorie. Den lysende runde sirkelen som kunstnere gjennom århundrer har benyttet for å vise noens hellighet.

Gloria Lysestake

Gloria lysestake er formet med en stor sirkel rundt lyset, nettopp for å skape denne glorien. Lyset i lysestaken lyser opp glorien, samtidig som glorien er med på å skape en ramme for lyset.

Bestill Gloria Lysestake hos Nordic Nest!

Lysestaken er designet for det svenske dekor- og interiørfirmaet Klong, av designduoen Mats Broberg og Johan Ridderstråle.

Gloria – Lysestake og Skulptur

Gloria Lys

Med sin spesielle utforming skaper Gloria lysestake en unik stemning. Både når lysestaken er tent, og når den er slukket, er lysestaken med på å pynte opp omgivelsene.

Bestill Gloria Lysestake – Se Lysestaker fra Klong!

Lysestaken som på mange måter har blitt en moderne klassiker er, i tillegg til å være en lysestake, samtidig en vakker skulptur som sprer en effektfull glorie av lys når den er tent.

Bruk Gloria Lysestake til Blomst

Gloria lysestake finnes i to ulike fargevalg, eller materialvalg. Den ene utgaven er i messing, mens den andre utgaven er i sølvbelagt messing.

Se Oversikt over Gloria Lysestaker!

Velg mellom stor Gloria lysestake med høyde på 44 cm og bredde på 41 cm, eller en liten Gloria lysestake med høyde på 34 cm og bredde på 31 cm.

Pynt opp med Gloria Lysestake

Gloria Lysestake

Lysestaken Gloria fungerer godt både som lysestake og som skulptur. Lysestaken passer godt til å pynte opp vinduskarmen i stuen eller på kjøkkenet, og kan også benyttes som dekor på et bord, eller i en hylle.

Bestill Gloria Lysestake hos NordicNest.no!

Den store sirkulære glorien tar stor plass og markerer seg godt der den blir stilt opp. Her kan man også gjerne kombinere to ulike lysestaker, gjerne en liten og en stor.

Klong Gloria kan ved siden av å benyttes som lysestake, også fungere som en enkel vase. Ved å kombinere lysestaken med en Klong Flora glassvase kan man bruke den til enkle blomster.

Bestill Flora Glassvase til Gloria Lysestake!

Vesper Lysestake