Grillvott – Varmebeskyttende Grillvotter til Grilling

0

Det å flytte på vare gjenstander kan være en utfordring. Med en god grillvott oppnår du en god beskyttelse for hendene, slik at du enklere kan flytte gjenstander til og fra grillen eller stekeovnen.

Grillvott

Ulikt fra grytekluter, gir en grillvott bedre beskyttelse da de ofte er tykkere og dekker rundt hele hånden. Mange grillvotter beskytter også godt et stykke oppover armen.

Grillvotter finnes både i ulikt tøy- og skinnmaterialer. En god grillvott skal sørge for et greit grep, samtidig som den beskytter nok mot varmen.

Mareld Grillvott i Canvas

Mareld grillvott i canvas

Fra Mareld finner vi denne grillvotten i canvas. Canvas er et slitesterkt materiale som ofte brukes til seil. Grillvotten er foret med stripete bomullsfor og fungerer både for venstre- og høyrehendte.

Bestill Mareld Grillvott i Canvas!

Mareld grillvott i canvas finnes i flere fargeutgaver som natur og svart. I denne serien finner man også matchende grytelapper, midjeforkle, kjøkkenforkle og oppbevaringskurver.

Se flere Grytevotter!

Grillvott i Brunt Bøffelskinn

Grillvott i Bøffelskinn

Flott og solid grillvott i brunt bøffelskinn. Grillvotten er laget av brunt voksstøpt lær, og har en innside som skaper en myk polstring. Denne grillvotten passer godt i kombinasjon med et kjøkkenforkle i skinn.

Bestill Grillvott i Brunt Bøffelskinn hos Bakeren og Kokken!

Grillvotten i brunt vokset bøffelskinn er utstyrt med en liten hempe, slik at man kan henge den fra seg på en knagg. Grillvotten rengjøres ved å tørke over med en våt klut. Lengde: 27 cm.

Ernst Grillvott

Ernst grillvott

Grillvottene fra Ernst Kirchsteiger er laget i 100 % bomull. Grillvottene kommer i flere ulike farger, som blå, grå, off-white og beige. I ERNST serien finner du også matchende grytelapper og kjøkkenforkle. Ønsker du virkelig å holde gjennomført stil finnes også matchende ERNST stolputer.

Bestill Grillvott og annet i ERNST serien hos Bakeren og Kokken!

ERNST serien er laget i et samarbeide mellom den svenske interiørrådgiveren og TV-personligheten Ernst Kirchsteiger, og det svenske interiørmerket Färg & Form. Serien inneholder stilrene produkter med enkelt formspråk og skandinaviskt design.

Outset Grillvott i Lær

Outset Grillvott i Lær

Outset Grillvott er laget i lær, og gir en god beskyttelse mot varmen fra matlagingen. Grillvotten fra Outset er laget i lær, og er foret i sort bomull.

Bestill Outset Grillvott i Lær hos KitchenTime.no!

Fra Outset finner man ved siden av denne grillvotten, også egne grillhansker i tilsvarende materiale. En Grillhanske kan gi litt mer fleksibilitet, da man har mer bevegelse i fingrene. Videre finner man gra Outset også annet grillutstyr som grillforkle, grillpresse, grilltang, grillspyd og annet.

Big Green Egg Grillvott / Grillhanske

Big Green Egg Grillvott

Fra produsenten av den kjente grillserien Big Green Egg finner man også disse grønne grillvottene eller grillhanskene. Big Green Egg grillvott er laget i solide og varmeresistente fibre, og har en smart grepbeskyttelse i silikon.

Bestill Big Green Egg Grillvott hos Bakeren og Kokken!

I Big Green Egg serien finner man ved siden av deres grillvott, også matchende grillforkle og grillutstyr. Og selvfølgelig deres grønne kullgrill.

EGGmitt Grillvott